Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας


Αποτελέσματα εκλογών του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκαν 30/11/2018

 

Ψηφίσαντες: 158

Έγκυρα: 147

Λευκά-Άκυρα: 11

Έλαβαν

Αγωνιστική Συσπείρωση:120 και 6 έδρες

Ανεξάρτητη Ανανεωτική Κίνηση27 και 1 έδρα

Αγωνιστική Συσπείρωση εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας

 

Δελτίο τύπου

Η αγωνιστική συσπείρωση εργαζομένων Νοσοκομείου Πρέβεζας χαιρετίζει τους δεκάδες εργαζόμενους του Νοσοκομείου που μαζικά συμμετείχαν και στην φετινή εκλογική διαδικασία.

Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα, σηματοδοτεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο πως τα δύο προηγούμενα χρόνια, η ακούραστη δράση του απερχόμενου Δ.Σ είχε ως αποτέλεσμα να σφυρηλατηθούν ανάμεσα στα μέλη της Α.ΣΥ και τους εργαζομένους αδιάρρηκτοι δεσμοί, δεσμοί που αναπτύχθηκαν μέσα από αγώνες για την βελτίωση των συνθηκών τόσο για τους εργαζόμενους, όσο και για τους ασθενείς που επισκέπτονται το Νοσοκομείο.

Βασικοί μας στόχοι στην επόμενη διετία θα συνεχίζουν να είναι

Ø  Η όλο και πιο μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις δράσεις του σωματείου

Ø  Η ενότητα των εργαζομένων στη βάση των συμφερόντων μας και των συμφερόντων των πολλών της κοινωνίας.

Ø  Ο συντονισμένη δράση του σωματείου με άλλα σωματεία τόσο σε επίπεδο κλάδου όσο και σε επίπεδο τοπικής κοινωνίας, διότι μόνο μέσα από τη συντονισμένη δράση, οι αγώνες μας θα είναι νικηφόροι

Ø  Η παρέμβαση μας, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, στα προβλήματα που απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία, αλλά και ευρύτερα.

Καλούμε τους εργαζόμενους, το επόμενο χρονικό διάστημα να κάνουν δική τους υπόθεση τη δράση του σωματείου και να συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην προσπάθεια να μετατραπεί το Νοσοκομείο σε μια δομή που θα καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας, δωρεάν, αξιοπρεπώς και σύμφωνα με τις δυνατότητες που μας δίνει η Ιατρική επιστήμη και η τεχνολογία.

Πρέβεζα 01-12-18

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22708 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.