«Αποσπερίτης»…. Ένας καλοκαιρινός παράδεισος στην Πρέβεζα

Στον Παντοκράτορα (Αγίου Γεωργίου 27) σας περιμένει ο «Αποσπερίτης» για καφέ, ποτό και μουσική στις στιγμές που εσείς θα επιλέξετε για την διασκέδασης σας.

Με σύμμαχο το δροσερό αεράκι σας παρέχει ηρεμία για τον καφέ και το ποτό σας από το πρωί έως το βράδυ δίπλα στην θάλασσα αλλά και βραδιές με πολύ μουσική μέσα από τις live βραδιές του με ξεχωριστούς τραγουδοποιούς και ερμηνευτές.

aposperitisdekaeksi (12)

Ο «Αποσπερίτης» πέρα από τη διασκέδαση που παρέχουν τα live είναι ιδανικός για διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων αφού διαθέτει τον κατάλληλο χώρο για μικρούς και μεγάλους.

Άλλωστε ποιος μπορεί να αντισταθεί στη θέα του Αμβρακικού και του Ιονίου πελάγους με φόντο το υπέροχο κάστρο του Παντοκράτορα στην πιο όμορφη αυλή της πόλης;

 

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

NOVATEK CAMERA

aposperitisdekaeksi (6) aposperitisdekaeksi (7) aposperitisdekaeksi (8) aposperitisdekaeksi (9) aposperitisdekaeksi (10) aposperitisdekaeksi (11) aposperitisdekaeksi (13) aposperitisdekaeksi (14)Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.