Απολογισμός του 5ου “3on3 Basketball Tournament Σ. Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”

Το 5ο  3on3 τουρνουά μπάσκετ που τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας έφτασε στο τέλος του.

Η φετινή διοργάνωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, αφού κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 3000 θεατών, οι οποίοι καθημερινά προσέρχονταν να παρακολουθήσουν το τουρνουά, και 99 ομάδων όλων των κατηγοριών. Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι περισσότεροι από 400 αθλητές  προερχόμενοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Πρέβεζα, Ιωάννινα, Άρτα, Ηγουμενίτσα, Φιλιππιάδα, Καναλακι, Λευκάδα, Αγρίνιο, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Καρδίτσα κ.ά) συμμετείχαν σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού προσφέροντας ένα γεμάτο 7ήμερο μπασκετικής δράσης στους φίλους του αθλήματος στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Την φετινή χρονιά παρευρέθηκαν στο τουρνουά μεγάλα ονόματα απο τον χώρο της καλαθοσφαίρισης, τα οποία έχουν γράψει την δική τους ιστορία στον χώρο τους αθλήματος. Οι προπονητές Βαγγέλης Αλεξανδρής και Σούλης Μαρκόπουλος, ο βετεράνος διεθνής καλαθοσφαιριστής Ευθύμης Ρεντζιάς, οι διαιτητές Α1 Εθνικής Κατηγορίας Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και Αναστάσιος Πηλοΐδης και ,τέλος,ο έφορος της Εθνικής ομάδας Ανδρών και πρόεδρος της Ε.Σ.ΚΑ.ΒΔ.Ε Κωνσταντίνος Νικάκης, τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά.

Επίσης, το Σάββατο 6 Αυγούστου διεξήχθη στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” ολιγόλεπτος αγώνας μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων αθλητών καλαθοσφαίρισης της Πρέβεζας και των Ιωαννίνων. Ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή για το τουρνουά, καθώς συνευρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο για λίγη ώρα αθλητές που έχουν προσφέρει πολλά στο μπάσκετ της Ηπείρου. Τον αγώνα σφύριξαν οι δύο διαιτητές Α1 Εθνικής Κατηγορίας, κ.κ. Μητσόπουλος και Πηλοΐδης. Παρευρέθησαν και παρακολούθησαν το παιχνίδι οι Δήμαρχοι των δύο πόλεων, κ.κ. Μπέγκας και Μπαΐλης.

Το φετινό 3on3 «έδειξε» και το κοινωνικό του πρόσωπο. Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε κουτί οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του 11χρονου συμπολίτη μας Αλέξανδρου. Επιπλέον, την προσπάθεια αυτη στήριξαν σημαίνοντα πρόσωπα απο τον χώρο της καλαθοσφαίρισης , καθώς και οι επίσημοι προσκεκλημένοι του τουρνουά, οι οποίοι διέθεταν διάφορα δώρα – εμφανίσεις που δίνονταν υπό μορφή δημοπρασίας στο κοινό. Το ποσό που συγκεντρώθηκε μέσω της αμέριστης στήριξης του κοινού ανήλθε στα 1300 ευρώ, ποσό το οποίο θα δοθεί στην οικογένεια του μικρού Αλέξανδρου.
Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια και το έργο του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρέβεζας. Καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά υπήρχε στο χώρο της γραμματείας του τουρνουά κουτί συγκέντρωση φαρμάκων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία θα δοθούν στους πρόσφυγες που διαμένουν στο κέντρο φιλοξενίας “Πετροπουλάκης” στην Φιλιππιάδα.

Το “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας” έχει γίνει πλέον θεσμός για την πόλη της Πρέβεζας, αποτελώντας το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός στο χώρο της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και χρόνο με το χρόνο “μεγαλώνει”.

Ως οργανωτική επιτροπή του τουρνουά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Ιατρικό Σύλλογο Πρέβεζας και ιδίως τους ιατρούς κ.κ. Δήμα Θωμά, Αποστόλου Απόστολο, Αναγνώστου Νίκο, Δήμου Απόστολο, Χρήστου Γιώργο. Ευχαριστούμε, επίσης, τους φυσικοθεραπευτές κ.κ. Καβάγια Νίκο, Αμάραντο Αναστάσιο, Φονταρά Αθανάσιο. Αμφότεροι κάλυπταν ιατροφαρμακευτικά την διοργάνωση καθ όλη την διάρκειά της. Ευχαριστούμε, τέλος, το ΕΚΑΒ  Πρέβεζας για την ετοιμότητα στην οποία βρίσκονταν όλες τις μέρες του τουρνουά και για την ολιγόλεπτη παρουσίαση πρώτων βοηθείων που διοργάνωσε την Πέμπτη 4 Αυγούστου στα γήπεδα Μπάσκετ ” Στάθης Παρούσης” μπροστά σε κοινό και συμμετέχοντες.

Το φετινό τουρνουά στήθηκε και οργανώθηκε με την βοήθεια μίας μεγαλης μερίδας εθέλοντων, οι οποίοι τόσο πριν την έναρξη του τουρνουά όσο και κατά την διάρκειά του με την όρεξή τους και την συνεχή προσπάθειά τους συνετέλεσαν στο να στηθεί μία φανταστική διοργάνωση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους εθελοντές του φετινού τουρνουά μας οι οποίοι είναι: Γιώργος Σουλιώτης, Άγγελος Σουλιώτης, Δήμητρα Γιαννούλη, Χρήστος Μπέλλος, Παναγιώτης Ζώης, Κωνσταντίνος Ντούσιας, Δημήτρης Αθανασίου, Λευτέρης Λαϊνάς, Άλκης Μποντίνας, Αλέξανδρος Λιόντος, Αλεξάνδρα Σουλιώτη, Όλγα Σουλιώτη, Δανάη Σουλιώτη, Βασίλης Μπούντας, Γιάννης Μπαλτάς, Κωνσταντίνος Δόνος, Χρυσάνθη Σουλιώτη, Δημήτρης Χατζιάρας, Γιάννης Χατζιάρας, Σπύρος Λαϊνάς, Σπύρος Μπουτόπουλος, Αιμιλία Καρασαβόγλου, Γρηγόρης Τσεκούρας, Δημήτρης Βαβέτσης, Δήμητρα Μυζίκου, Λίνα Σταμάτη, Ρούλα Χύτη, Στέλλα Αναγνώστου, Μαρίνα Νούσια.

Η φετινή διοργάνωση δεν θα είχε τέτοια επιτυχία χωρίς την σημαντική βοήθεια των χορηγών μας.  Αρχικά, ευχαριστούμε θερμά τον μεγάλο χορηγό του φετινού τουρνουά, το Εργαστήριο Ζαχαροπλαστικής DONALD, για την πολύτιμη συνεισφορά του στην διεξαγωγή του φετινού τουρνουά. Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους υπόλοιπους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης, οι οποίοι ήταν:  το CANDYBAR, τα νερά ΚΩΣΤΗΛΑΤΑΣ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΣΥΡΡΑΚΟ της οικογένειας Τέφα, το ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ, την σχολή οδηγών ΖΑΚΑΣ, το PREVERE cafe, το κατάστημα ρούχων ΛΑΪΝΑΣ, το cafe-bar BARRIO, την εταιρεία ΜΠΟΝΤΙΝΑΣ ΘΩΜΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., την ACS COURIER Πρέβεζας, το κατάστημα οπτικών ΣΤΑΘΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, το cafe – bar ΡΟΛΟΪ, την εταιρεία RENAULT – αντιπροσωπεία ΖΗΚΙΔΗΣ, το κατάστημα ψαριών ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑΣ, το ΚΤΕΛ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ, το cafe- bar ΚΥΑΝΗ ΑΚΤΗ, τον βρεφονηπιακό σταθμό ΟΝΕΙΡΟΤΟΠΟΣ, το ΑΒ Food Market Πρέβεζας – Λιόντος, το cafe-bar ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, το κατάστημα ΜΕΛΙΦΕΡΑ, το cafe-bar ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ, το Greekelodeon Party, το beach bar ΙΟΝΙΟ, το MEZZO cafe, το κομμωτήριο ΑΚΗΣ, το bar NONAME.

Ευχαριστούμε, επίσης, θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας του φετινού τουρνουά, οι οποίοι κάλυπταν επικοινωνιακά το φετινό τουρνουά. Αυτοί ήταν: το Atpreveza, το Energy Media Group ( Prevezatoday, Prisma 91.6, Rythmos 89.3, Prismaradio.gr), η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87.9, το Prevezaposto, το JOINSPORTS.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά, αρχικα, την συντακτική ομάδα του ATPREVEZA, η οποία μας έφερε σε επικοινωνία και καταφέραμε να διαφημίσουμε το τουρνουά μας στα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά δίκτυα της χώρας, όπως την Era sport, τον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, τα site πανελλήνιας εμβέλειας sport24 και gazzeta κλπ.
Ευχαριστούμε επίσης τον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 91.6 για το πολύ όμορφο ραδιοφωνικό σποτ που δημιούργησε για το το τουρνουά μας.
Ευχαριστούμε το Prevezabest που καλυψε επικοινωνιακά το τουρνουά τόσο πριν από την έναρξή του όσο και καθ όλη την διάρκειά του.
Τέλος, ευχαριστούμε τον τηλεοπτικό σταθμό HΠΕΙΡΟΣ TV1 για τις δύο τηλεοπτικές συνεντεύξεις που παραχωρήσαμε πριν την έναρξη του τουρνουά.

Τα γήπεδα μπάσκετ ” Στάθης Παρούσης” δεν θα παρουσίαζαν σήμερα την εικόνα που έχουν χωρίς την μεγάλη βοήθεια που προσέφεραν καθημερινά επι ένα μήνα ο κύριος Βλαδίμηρος  Μουρατάς και ο κύριος Σταμάτης (ελαιοχρωματιστής του Δήμου Πρέβεζας). Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης που έγιναν στα γήπεδα, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και ορισμένα πρόσωπα ατομικά για την πολύτιμη βοήθεια τους να φέρουμε σε πέρας την φετινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά τους : Θεόδωρο Μυζίκο, Λάκη Καρασαβόγλου, Ιωάννη Γιαμά (Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας), ΑΧΕΡΩΝ ΜΠΕΤΟΝ (Νάστας Μάρκος), Μάκη Μπέλλο, Μιχάλη Λαϊνά, Σπύρο Σταύρακα, Μιχάλη Στασινό, ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε. (Πάνος Μπουτόπουλος), Βασίλη Γιάπρο, ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (Κάρτσακλα Θωμά), ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ, Νίκος Τρομπούκης, Αναστάσιο Δράκο, Ανδρέα Αναστασόπουλο, Ηλία Ιωάννου, Νικόλαο Μίχο, Παναγιώτη Ρεμπή, Σπύρο Σουλιώτη, Θεόδωρο Ροντογιάννη, Χρήστο Αργυρό, Γιώργο Δούβλη, Στέφανο Πάσχο, Μάριο Μιχαήλ, τον Δημήτρη Κοντό και την παρέα του για τα φανταστικά γκράφιτι που δημιούργησαν στο χώρο των γηπέδων, την Ήλια Δράκου και τον Νίκο Κάππη που “έτρεχαν” το κυλικείο του τουρνουά.

Ευχαριστούμε, επίσης, την ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τα δώρα που έκαναν στο τουρνουά μας.

Να ευχαριστήσουμε πολύ τον Δήμο Πρέβεζας για την σημαντική βοήθειά του στην επισκευή των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας. Από τον Δήμο Πρέβεζας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους αντιδημάρχους της πόλης μας και τους εντεταλμένους συμβούλους σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού για την πολύτιμη βοήθεια τους, καθώς επέλυαν άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα ανέκυπτε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της φετινής διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον προπονητή Χρήστο Μασλαρινό και τον διαιτητή Α1 εθνικής κατηγορίας Κωνσταντίνο Μητσόπουλο για την βοήθειά τους να έρθουμε σε επικοινωνία και να παρευρεθούν στο τουρνουά μας μεγάλα ονόματα από τον χώρο της καλαθοσφαίρισης.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον διαιτητή Β’ Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ, κ. Αλέξανδρο Ζιώγα, για την σημαντική βοήθειά του στην διεξαγωγή του φετινού τουρνουά.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους του μπάσκετ που καθημερινά παρευρίσκονταν στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και παρακολουθούσαν με αμείωτο ενδιαφέρον το πρόγραμμα του τουρνουά.

Τέλος, ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 6ο  “3on3 Basketball Tournament Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας”, το οποίο αναμένεται να είναι πολύ καλύτερο και με περισσότερες εκπλήξεις!

Εκ μέρους της οργανωτικής Επιτροπής,

Αποστόλης Σουλιώτης

Αλκίνοος – Θωμάς Κωνής

Νίκος ΤζώραςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.