Απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο νέο πολυνομοσχέδιο από το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

Απεργιακή συγκέντρωση ενάντια στο Αναπτυξιακό Νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση και τις αντεργατικές ρυθμίσεις για τα εργασιακά και το συνδικαλιστικό νόμο πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας με την συμμετοχή εργαζομένων από τον ιδιωτικό τομέα αλλά και εργαζομένων από το δημόσιο με στάση εργασίας που προκήρυξαν από τις 11 το πρωί έως το πέρας του ωραρίου τους.

Η κινητοποίηση στο Εργατικό Κέντρο πραγματοποιήθηκε στις 10.30 το πρωί με την συμμετοχή μεταξύ άλλων των εκπαιδευτικών, των χειριστών, των ξενοδοχοϋπαλλήλων, των ΕΛΤΑ, της ΟΤΟΕ , των καθαριστριών και άλλων κλάδων εργαζομένων.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χρήστος Δημόπουλος τόνισε ότι το νομοσχέδιο είναι σαρωτικό προσφέροντας διαχρονικά τις καλύτερες υπηρεσίες σε κυβερνήσεις, ανάλγητους εργοδότες, τρόικα και θεσμούς ,καλώντας την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην ψήφισή του. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν οι Γεώργιος Πάντης πρόεδρος του Σωματείου Χειριστών, Γιάννης Παπαδόπουλος πρόεδρος των Εκπαιδευτικών Α΄θμιας Εκπαίδευσης και η Ερατώ Κούστα από το Σωματείο Καθαριστριών. Αμέσως μετά οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν στην Επιθεώρηση Εργασίας όπου παρέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία ΠρέβεζαςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24011 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.