Απάντηση του Υπουργού κ. Ξανθού στον Βουλευτή κ. Γιαννάκη για την παραχώρηση μεταφορικού μέσου στις Δομές ΄΄Ψυχαργώς΄΄ Πρέβεζας

Απαντώντας στην με αρ. 243/3-11-2016 αναφορά που κατατέθηκε στη Βουλή από το Βουλευτή κ. Στέργιο Γιαννάκη με θέμα: «Παραχώρηση μεταφορικού μέσου στις Δομές “Ψυχαργώς” Πρέβεζας», σας πληροφορούμε τα εξής :

Σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 8955/21-11-2016 έγγραφο του Γ.Ν. Πρέβεζας, σήμερα η μετακίνηση των ενοίκων γίνεται με τη χρήση Ι.Χ. αυτοκινήτου, 5 θέσεων.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου επιθυμώντας να βελτιώσει την παρεχόμενη υπηρεσία έχει προγραμματίσει την παραχώρηση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου ΚΗΥ 9965 μάρκας HYUDAI, εννέα (9) θέσεων, το οποίο χρησιμοποιείται συγχρόνως και για το Κ.Ε.Φ.Ι.ΑΠ. του Νοσοκομείου, έτσι ώστε η μετακίνηση να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι κατά το παρελθόν έγινε προσπάθεια να παραχωρηθεί μεταφορικό μέσο από την Περιφέρεια Ηπείρου κάτι το οποίο δεν κατέστει εφικτό, σύμφωνα με το υπ. αριθμ. 29647/1174/18-7-2012 έγγραφο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Α. ΞΑΝΘΟΣ

 

Δείτε παρακάτω την αναφορά του κ. Σ. Γιαννάκη: 

Προς

Τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω έγγραφο  της υπεύθυνης του Προγράμματος Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «Ψυχαργώς» του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας  κυρίας Μπώρου Βασιλικής, στο οποίο επισημαίνεται η αναγκαιότητα παραχώρησης ενός μεταφορικού μέσου επτά έως δώδεκα θέσεων, για την ασφαλή μετακίνηση των ενοίκων των Δομών του Προγράμματος σε διάφορες δραστηριότητες και κυρίως τη μετακίνησή τους στο εργαστήριο παραγωγής βιολογικών αγροτικών προϊόντων στα πλαίσια της επαγγελματικής κατάρτισης και επανένταξής τους στην κοινωνία.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε τις απόψεις σας καθώς επίσης και τυχόν ενέργειές σας για την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός τους, δεδομένου ότι η ψυχική υγεία είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας.

 

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.