Απάντηση του Δ. Πρέβεζας σχετικά με δημοσιεύματα περί “δήθεν” απουσίας του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής από την γενική συνέλευση της ΚΕΕΕ

Σχετικά με δημοσιεύματα μερίδας του τοπικού ηλεκτρονικού τύπου τα οποία ανέφεραν δήθεν απουσία και αδιαφορία της δημοτικής αρχής και του Δημάρχου Πρέβεζας κ. Μπαΐλη από την Γενική Εαρινή Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος η οποία πραγματοποιήθηκε στις 13 & 14 Μαΐου στην Πρέβεζα, δημοσιεύματα δημοσιογράφων οι οποίοι προφανώς δεν σέβονται ούτε το δημοσιογραφικό λειτούργημα αλλά ούτε και την δημοσιογραφική δεοντολογία η οποία επιβάλει την διασταύρωση της όποιας πληροφορίας δημοσιεύεται, έχουμε να πληροφορήσουμε τους ίδιους αλλά και τους συμπολίτες μας τα εξής:

 • Το Σάββατο 14 Μαΐου παραβρέθηκαν στις εργασίες του συνεδρίου αντιπροσωπεία του Δήμου Πρέβεζας αποτελούμενη από τον Δήμαρχο κ. Μπαΐλη Χρήστο, τoυς αντιδημάρχους κ. Σαραμπασίνα Παύλο, κ. Ματέρη Κωνσταντίνο και κ. Γιαννουλάτο Ευάγγελο, τον εντεταλμένο σύμβουλο και προϊστάμενο του ΟΑΕΔ κ. Κώτση Δημήτρη και βέβαια τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Βαγγέλη Ροπόκη ο οποίος έχει και θεσμικό ρόλο στο τοπικό Επιμελητήριο. Την ίδια μέρα παρευρέθηκαν και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών (βουλευτές, εκπρόσωπος της περιφέρειας κ.τ.λ.)
 • Η πρόσκληση την οποία παρέλαβε ο Δήμαρχος Πρέβεζας (και πιθανώς και οι λοιπές τοπικές αρχές) ανέφερε ως χρόνο προσέλευσης το Σάββατο 14 Μαΐου και ώρα 10 π.μ., ημέρα κατά την οποία ήταν προγραμματισμένο να παρευρίσκονται οι τοπικές αρχές, κάτι το οποίο δήλωσε και ο ίδιος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε δηλώσεις του με το πέρας της Συνέλευσης, και αυτό πιθανώς είχε να κάνει με τον προγραμματισμό των ίδιων των διοργανωτών και όχι φυσικά με τις διαθέσεις του ίδιου του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμαρχος μάλιστα απεύθυνε χαιρετισμό προς τους συνέδρους και στις δηλώσεις του σχετικά με την οικονομία και την γενικότερη κατάσταση εξέφρασε την ομοφωνία και πλήρη συγκατάθεσή του ο πρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.(Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) κ. Καββαθάς Γεώργιος.
 • Ο Δήμαρχος Πρέβεζας στην μακρόχρονη θητεία του ποτέ δεν έχει απαξιώσει φορείς και θεσμούς, όποτε και όπου έχει κληθεί να παραστεί, τιμώντας όλους όσους προσφέρουν και ανταποκρινόμενος τόσο σε ανθρώπινο όσο και σε θεσμικό επίπεδο αδιαλείπτως.
 • Όσο για το κατά πόσο μπορεί – να μιλάει ο Δήμαρχος και οι δικοί του – όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, για τουρισμό στην Πρέβεζα καλό θα ήταν για τους ίδιους να μην εκτίθενται δημόσια τόσο απροκάλυπτα…Η Πρέβεζα παρουσιάζει σταθερά βήματα ανόδου με αγαστή, ειλικρινή συνεργασία όλων των φορέων και κυρίως βάσει προγραμματισμού κάτι το οποίο είναι λυπηρό προφανώς για τους ίδιους και τους «προβληματίζει»….
 • Δυστυχώς μερικές φορές παρασυρόμενοι από προσωπικές ή άλλου τύπου εμπάθειες ορισμένοι προσπαθώντας να παρουσιάζουν το άσπρο – μαύρο και αντίστροφα, έχει σαν αποτέλεσμα να εμφανίζονται τόσο κατώτεροι των περιστάσεων ώστε να μην αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Από αυτό όμως έως την συστηματική συκοφαντία και την συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας, την προσβολή του προσωπικού ήθους και της αξιοπρέπειας υπάρχει μεγάλη απόσταση!  Ομάδα Σύνταξης
  About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
  To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

  Be the first to comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.


  *


  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.