Απάντηση Σαραμπασίνα στη συνέντευξη Ροπόκη: Διαψεύδω κατηγορηματικά το γεγονός της δήθεν συλλογής υπογραφών υπερ κάποιου προσώπου – Όλα αυτά είναι καθαρές γελοιότητες και φαντασιώσεις

Διάψευση  – απάντηση στάλθηκε από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ.Παύλο Σαραμπασίνα σχετικά με τις δηλώσεις του τέως Αντιδημάρχου καθαριότητας, κ.Ευάγγελου Ροπόκη, στον Prisma 91,6 (Δείτε εδώ)

Η απάντηση – διάψευση του κ.Σαραμπασίνα, αναφέρει τα εξής:
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Κ.Ροπόκη που έγιναν σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Prisma και είχαν ως αναφορά το πρόσωπό μου, διαψεύδω κατηγορηματικά το γεγονός της δήθεν συλλογής υπογραφών υπερ κάποιου προσώπου. Συγκεκριμένα δηλώνω: Όλα αυτά είναι καθαρές γελοιότητες και φαντασιώσεις! Αν ποτέ θα συγκέντρωνα υπογραφές υπερ κάποιου, θα ήταν μόνο για τον εαυτό μου.
Είναι καιρός να σταματήσουν τα σενάρια φαντασίας που δημιουργούν ορισμένοι γιατί ξεχνάνε πως ο ένας και μοναδικός στόχος είναι η δουλειά και η εξυπηρέτηση των πολιτών που μας επέλεξαν να τους υπηρετήσουμε.
Με εκτίμηση,
Σαραμπασίνας Παύλος
Αντιδήμαρχος Πρέβεζας
Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.