Ανυπότακτη Κίνηση: Καταγγέλλουμε τη τακτική της δια περιφοράς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου

Καταγγέλλουμε τη τακτική της δια περιφοράς συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή από τη μέρα της εκλογής της εφαρμόζει με ευλάβεια τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από  το δημοτικό συμβούλιο στις επιτροπές  με τους νοθευμένους συσχετισμούς για να ξεδιπλώσει τη πολιτική  της , την αντιλαϊκή πολιτική  της κυβέρνησης  αλλά και της περιφέρειας. 

Σα να μην έφτανε αυτό η δημοτική αρχή  των Γεωργάκου-Ροπόκη προτρέχει πριν ψηφίσει η κυβέρνηση νέο νόμο για τη  «λειτουργία» των δήμων και υποβαθμίζει ακόμα περισσότερο το δημοτικό  συμβούλιο ανακοινώνοντας τακτική συνεδρίαση δια περιφοράς,  ενώ είχαν ξεκινήσει οι συνεδριάσεις δια ζώσης στη ΘΕΟΦΑΝΕΙΟ.

Καταλαβαίνουμε την πρεμούρα της  δημοτικής αρχής Γεωργάκου-Ροπόκη να αποφύγει τη συνεδρίαση δια ζώσης,  μιας και έχει ως στόχευση να μην συζητηθεί το πρόγραμμα οδοφωτισμού «ΕΛΕΝΑ» ενώ συγκεντρώθηκαν οι απαραίτητες υπογραφές . Οι πολυδιαφημισμένες συναντήσεις των τελευταίων ημερών και ειδικά αυτή  με τον Καχριμάνη φαίνεται ότι έπιασε τόπο.

Δε θα ανεχτούμε άλλο την υποβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου και καταγγέλλουμε  στο λαό  του δήμου Πρέβεζας τις μεθοδεύσεις πίσω  από  την πλάτη του ,που θα έχουν ως αποτέλεσμα να πληρώσει τον οδοφωτισμό «χρυσάφι» με τις «αξιόπιστες μελέτες».

Καλούμε τη  παράταξη Νίτσα (τον τρίτο κρυφό εταίρο της δημοτικής πλειοψηφίας)  που έβαλε πλάτη στην οικονομική επιτροπή ,για να περάσει το πρόγραμμα «ΕΛΕΝΑ», το οποίο απορρίφτηκε από όλα τα δημοτικά συμβούλια της Ηπείρου, να πάρει θέση…

η δημοτική κίνηση

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΚΙΝΗΣΗ για τα χωριά και την πόλη της ΠρέβεζαςΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3402 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.