Αντώνης Βασιλείου στον Prisma 91,6: “Οι ΑΝΕΛ θεωρούμε ότι τώρα ήρθε η ώρα όχι μόνο να παραδώσουμε την καρέκλα, αλλά να τη σπάσουμε και τη σπάσαμε.”


Ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και μέλος του Εθνικού συμβουλίου Αντώνης Βασιλείου, μιλώντας στον Prisma 91,6 για την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση,  έκανε λόγο για μία λήξη τετραετήςσυνεργασίας, σε μία κυβέρνηση Εθνικής ενότητας, η οποία έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια και δρομολόγησε το θέμα της διαπλοκής και διαφθοράς.

“Ο Πάνος Καμμένος ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό και του εξήγησε ότι για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η συνεργασία, γιατί πήραμε μία λαϊκή εντολή να μην παραδώσουμε το όνομα Μακεδονία και αυτή την εντολή εκτελούμε με την απόφασή μας να φύγουμε από την κυβέρνηση.

Εμείς θεωρούμε ότι τώρα ήρθε η ώρα όχι μόνο να παραδώσουμε την καρέκλα, αλλά να τη σπάσουμε και τη σπάσαμε.

Σύμφωνα με τον κύριο Βασιλείου, η περίπτωση της κυρίας Κουντουρά και του κύριου Κόκκαλη, είναι εντελώς διαφορετικές από του κυρίου Ζουράρη και Παπαχριστόπουλου, καθώς μέχρι την παραμονή, ο κύριος Κόκκαλης έβγαινε στα τηλεοπτικά κανάλια της Θεσσαλίας και υποστήριζε τις θέσεις του κόμματος, καθώς και ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μία απαράδεκτη συμφωνία.

Η κυρία Κουντουρά μέχρι την παραμονή, έλεγε ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση και την τελευταία στιγμή συμπεριφέρθηκαν όπως συμπεριφέρθηκαν, για αυτό και λέει ότι δύο περιπτώσεις δεν είναι ίδιες. Για αυτό το λόγο και οι δύο δεύτεροι διαγράφτηκαν από το κίνημα.

Ο κ Βασιλείου εκτίμησε ότι δυστυχώς το πολιτικό προσωπικό της χώρας δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων και βλέπουμε περιπτώσεις όπως του Τέρενς Κουίκ να έρχεται το 2012 και μετά στην περιοχή μας, γιατί υπό την εποπτεία του είχε την Ήπειρο και να ορκίζεται, να τον πιάνουν τα κλάματα για το θέμα της Μακεδονίας και τώρα βλέπουμε εντελώς αντίθετο.

Αυτές είναι καταστάσεις που δεν μπορώ να εξηγήσω τι συμβαίνει.

Επίσης, υπερασπίστηκε της επιλογής Τσίπρα  να χρήσει Υπουργό Άμυνας τον κύριο  Αποστολάκη, καθώς όπως είπε αυτή την περίοδο είναι ορατός ο κίνδυνος από την Ανατολή και δεν πρέπει να παρουσιαστούν ρήγματα στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αυτή τη στιγμή έγινε η καλύτερη επιλογή, καθώς ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είναι από το σώματος στρατιωτικών, ο οποίος γνωρίζει με κάθε λεπτομέρεια τα σχέδιά μας.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23895 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.