Αντώνης Παπαγιαννίδης στον Prisma 91,6: Με τον Τραμπ ίσως χαθεί η σχετικά ευνοϊκή θέση των Αμερικανών στην χώρα μας.

Αυτό που συνέβη στην Αμερική ήταν η απόλυτη ανατροπή αυτό που ξέραμε ως προεκλογική εκστρατεία, ανέφερε μιλώντας στον Prisma 91,6 ο Δημοσιογράφος Αντώνης Παπαγιαννίδης.

Παραδοσιακά οι προεκλογικές εκστρατείες γίνονται στο κέντρο, για να μαζέψουν τον μεσαίο ψηφοφόρο, στην Αμερική Τραμ έκανε μία εκστρατεία που απευθύνθηκε όχι απλώς και μόνο στα ακραία αισθήματα, αλλά και στο γενικά αντί κατεστημένο αίσθημα του κόσμου, το οποίο τράβηξε και την Hillary στη μέση.

Όσον αφορά την πολιτική που θα ακολουθήσει ο Τραμπ σε σχέση με τη χώρα μας, ανέφερε ότι έχει πει σε κάποιά αποστροφή του λόγου του, ότι τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας δεν έχουν καμία σχέση με την Αμερική και η Ελλάδα είναι πρόβλημα της Ευρώπης και της Γερμανίας. Αν αυτό ισχύσει, θα πει ότι όλη αυτή η σχετικά ευνοϊκή, όχι τρομακτικά αποτέλεσμα εκεί στάση των Αμερικανών για το θέμα του ελληνικού χρέους θα λείψει.

Όσον αφορά τον πρόσφατο ανασχηματισμό,ανέφερε ότι ο Πρωθυπουργός απέδειξε ότι είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού, διέψευσε όλους τους πολιτικούς αναλυτές για το υποτιθέμενο άνοιγμα στο κέντρο, ενώ έστειλε και μήνυμα στα κομματικά στελέχη ότι ο ίδιος αποφασίζει και παίρνει την ευθύνη των επιλογών του.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.