Αντώνης Δελατόλας στον Prisma 91,6: Η Ε.Ε στο προσφυγικό δεν προχωρά σε ένα πιο αποφασιστικό βήμα

Την Δευτέρα 9/12 στις 12 στον prisma radio 91.6 και ” Στο ίδιο έργο θεατές” καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση τηλεφωνικά στην εκπομπή ήταν ο Αντώνης Δελατόλας.

Ο Αντώνης Δελατόλας είναι γνωστός και έμπειρος δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδας ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί σε πλήθος μέσων ενημέρωσης.
Ακούμε το πολιτικό σχόλιο του ραδιοφωνικά μέσα από την συχνότητα του Real FM και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου ενώ τον παρακολουθούμε πλέον και μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ να σχολιάζει την επικαιρότητα στην σε βραδινή ενημερωτική εκπομπή της Δημόσιας τηλεόρασης .

Συζητήσαμε μαζί του αναλυτικά μαζί του για τις εξελίξεις στην λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου και την αντιπαράθεση με την Τουρκία , την πολιτική επικαιρότητα αλλά και την πορεία της κυβέρνησης της Ν.Δ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

” Στην σκληρή γραμμή θα συνεχίσει η Τουρκία αυτό άλλωστε αυτό κάνει μετά το ’74. Δημιουργία τετελεσμένων χωρίς να lαμβάνει υπόψιν συμμαχίες.”
” Η στάση του ΝΑΤΟ και η δήλωση του γραμματέα του αναδεικνύουν ένα ρόλο ουδέτερο πηγάζει άλλωστε αυτό ξεκάθαρα από τις τελευταίες δηλώσεις”
” Στήριξη υπάρχει από την Ε.Ε , αλλά κυρώσεις δεν βλέπουμε αυτή την στιγμή. Συμμάχους έχουμε αλλά δεν φαίνεται να επηρεάζουν την σκληρή γραμμή Ερντογαν”.
” Η Ε.Ε και στο προσφυγικό δεν προχωρά σε ένα πιο αποφασιστικό βήμα. Βλέπουμε επίσης μια Γερμανία να έχει μια αστάθεια κυβερνητική.”
” Η Ευρώπη σήμερα δεν είναι σε θέση να βάλει περισσότερη πλάτη”
“Στα βασικά υπάρχουν κοινή αφήγηση και κοινή συμφωνία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όσο αφορά τα ελληνοτουρκικά”
” Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι νωρίς να κριθεί συνολικά”
” Στο οικονομικό κομμάτι βρήκε ένα έδαφος από την κυβέρνηση Τσίπρα. Υπάρχουν βέβαια και ξεκάθαρες προσπάθειες για αποκρατικοποίησεις όπως στην ενέργεια και τα λιμάνια”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3071 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.