Αντιδράσεις από τους εργαζόμενους του νοσοκομείου Πρέβεζας για τα “εντέλλεσθε”. Φόβοι για σχεδιασμό συλλειτουργίας κλινικών με της Λευκάδας – “Δεν γίνεται να μοιράσουμε τη μιζέρια στα δύο”

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Πρέβεζας με αφορμή τα “εντέλλεσθε” επ’ αόριστον που επέβαλε η 6η ΥΠΕ στους καρδιολόγους του Νοσοκομείου αλλά και την φυγή ενός αναισθησιολόγου -αφού το “εντέλλεσθε” ήρθε πριν καν αναλάβει -προκειμένου να καλυφθούν τα κενά του Γενικού Νοσοκομείου Λευκάδας.

Διευρυμένη σύσκεψη φορέων και σωματείων την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου συγκαλεί ο σύλλογος εργαζομένων καθώς -οπως υποστηρίζουν οι γιατροί και οι εργαζόμενοι- οι μετακινήσεις με… “εντέλλεσθε” απειλούν τον ομαλή λειτουργία του νοσοκομείο και αποτελούν προάγγελο συλλειτουργίας και συγχώνευσης των δύο νοσοκομείων.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Μαρία Τζίμα, ο γενικός σύμβουλος της ΟΕΓΝΕ κ. Κύρλας, ο διευθυντή; της καρδιολογικής κλινικής κ. Οικονόμου και ο διευθυντή; του αναισθησιολογικού τμήματος κ. Παππάς.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.