Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν στην παραλία  Παναγιά Βόνιτσας

Ανθρώπινα οστά εντοπίστηκαν  στην παραλία  Παναγιά Βόνιτσας.

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, απογευματινές ώρες χθες Δευτέρα 08/06, από το Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας, για τον εντοπισμό των ανθρώπινων οστών στην περιοχή που ερευνάται για την εξαφάνιση της 63χρονης. Αναμένεται το αποτέλεσμα της ιατροδικαστική εξέτασης για να διαπιστωθεί αν συνδέεται η υπόθεση με την εξαφάνιση της 63χρονης γυναίκας προ 10ημέρου περίπου. 

Στελέχη του Λιμενικού μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν επί της ακτογραμμής, σκελετό αποτελούμενο από σπονδυλική στήλη, λεκάνη και κάτω άκρα, ενώ σε απόσταση δέκα μέτρων επί του Αιγιαλού εντοπίστηκε κρανίο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας. Τα ανωτέρω οστά αφού περισυνελέγησαν, παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, προκειμένου μεταφερθούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας.

 

 


Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2907 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.