Ανοιχτή συνέλευση συντονισμού τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Να μην περάσουν τα βάρβαρα μέτρα και το ασφαλιστικό.

Η συγκυβέρνηση ετοιμάζεται να καταθέσει το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό. Στις αρχές Απρίλη θα καταλήξουν μαζί με την τρόικα τις αντιδραστικές τους προτάσεις. Συγκυβέρνηση και τρόικα θα εντείνουν τον εκβιασμό σε βάρος του λαού τις επόμενες μέρες.

Χρειάζεται οργανωμένος λαϊκός ξεσηκωμός για να μην προχωρήσουν τα βάρβαρα μέτρα που ετοιμάζει η κυβέρνηση και το μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-κεφαλαίου, με αιχμή το αντι-ασφαλιστικό έκτρωμα.

Η μεγαλειώδης  απεργία στις 4 Φλεβάρη έδειξε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τη πολιτική τους.

Παρά τη γραμμή αποκλιμάκωσης που ακολούθησαν ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ-ΠΑΜΕ από τις 4 Φλεβάρη μέχρι σήμερα μπορούμε να δώσουμε με επιτυχία τη μάχη των απεργιακών κινητοποιήσεων που θα πραγματοποιηθούν με την κατάθεση του νομοσχεδίου.

Πρέπει να δώσουμε τη μάχη για την διοργάνωση γενικών συνελεύσεων σε όλους του χώρους δουλειάς, να συνεδριάσουν όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων και οι επιτροπές αγώνα .

Να δώσουμε την μάχη με όλες μας τις δυνάμεις για πραγματικούς αγώνες και όχι ντουφεκιές στον αέρα που επιβάλλονται από την γνωστή λογική που σχεδιάζουν και επιβάλουν οι δυνάμεις του κυβερνητικού – εργοδοτικού και εκφυλισμένου συνδικαλισμού.

Με βάση αυτά τα κριτήρια  η γραμματεία της συνέλευσης  συντονισμού εργαζομένων-ανέργων και σωματείων Πρέβεζας καλεί τη Δευτέρα στις 28/3 στις 7 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο για την διαμόρφωση ενός αγωνιστικού σχεδίου με βασικό  στόχο  να μην περάσουν αυτά που θα φέρουν για ψήφιση.

 

Η γραμματεία της συνέλευσηςΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.