Αναβάλλεται η συναυλία των ΠΥΞ ΛΑΞ στην Πρέβεζα

Αναβάλλεται η συναυλια των ΠΥΞ ΛΑΞ που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 31/08 στο Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Οι διοργανωτές κάνουν την εξής ανακοίνωση:

“📣 Καλησπέρα σε όλες και όλους.
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η προγραμματισμένη συναυλία των Πυξ Λαξ στις 31 Αυγούστου, στο Δημοτικό Κηποθέατρο Πρέβεζας αναβάλλεται επ’ αόριστον.
Παρότι στις συναυλίες διοργάνωσης μας τηρούνται ευλαβικά όλα τα μέτρα ασφαλείας όπως έχουν επίσημα καθοριστεί, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και η στοχοποίηση των συναυλιών και του πολιτισμού εν γένει, μας αναγκάζει να ανανεώσουμε το ραντεβού μας με την πόλη της Πρέβεζας για το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ευελπιστούμε οι συνθήκες να έχουν εξομαλυνθεί ώστε να απολαμβάνουμε τους αγαπημένους καλλιτέχνες όπως αρμόζει.
Λυπούμαστε ειλικρινά για την όποια ταλαιπωρία και πιθανή απογοήτευση, αλλά εξαντλήσαμε κάθε περιθώριο και δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να περάσουμε αυτο το τελευταίο Αυγουστιάτικο βράδυ παρέα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. Θα τα ξαναπούμε στην Πρέβεζα, όταν οι συνθήκες θα μας το επιτρέψουν.

📜 Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση αύριο με οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.
Να είστε όλοι καλά, να αντιστέκεστε στον φασισμό και τον παραλογισμο και θα ανταμώσουμε σύντομα και πάλι.”Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3348 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.