“Αναθερμάνθηκε ο εσωτερικός τουρισμός το τριήμερο” – Ο δήμαρχος Πρέβεζας στο Mega

Στην κάμερα του MEGA μίλησαν ο Δήμαρχος Τήνου, Γιάννης Σιώτος και ο δήμαρχος Πρέβεζας, Νίκος Γεωργάκος για την επισκεψιμότητα του νησιού κατά τη διάρκεια του τριημέρου και τις τουριστικές βλέψεις του φετινού καλοκαιριού.
Σύμφωνα με τον κ. Σιώτο, η επόμενη φάση επαναφοράς στην κανονικότητα προχωρά κανονικά, καθώς το τριήμερο ήταν πολύ δυνατό για την Τήνο. Κόπηκαν συνολικά 2.600 εισιτήρια και τα ξενοδοχεία ήταν πλήρη. Όλα τα καταστήματα έχουν ανοίξει και οι παραλίες ήταν γεμάτες με τήρηση φυσικά των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
«Μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε την υγεία των δημοτών και των επισκεπτών και να βάλουμε πλάτη στους επαγγελματίες του τουρισμού που καλούνται να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες σε μια τόσο δύσκολη εποχή», δήλωσε ο δήμαρχος.
Από την πλευρά του ο κ. Γεωργάκος, υποστήριξε πως η εικόνα στην Πρέβεζα είναι πολύ καλή με τα μαγαζιά να γεμίζουν από επισκέπτες.
Την Πρέβεζα συνηθίζουν να επισκέπτονται τόσο Έλληνες από τη βόρεια Ελλάδα, όσο και Βαλκάνιοι σε ποσοστό 50%. Από τις 15 Ιουλίου και μετά, τα μαγαζιά, σύμφωνα με τον δήμαρχο, είναι γεμάτα, ενώ οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στην Τήνο, φέτος θα μεταβούν ειδικευμένοι γιατροί από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν δωρεάν στα ξενοδοχεία του νησιού.

Δείτε το βίντεο στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.megatv.com/r.asp?pubid=38593054Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3373 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.