Αναστάσιμο μήνυμα υπ. Δημάρχου Πρέβεζας κ Νίκου Γεωργάκου και του συνδυασμού «Δήμος της Καρδιάς μας»

Αγαπητοί Δημότες του Δήμου Πρέβεζας, « Ἀνάστα, ὁ Θεός»!!!

Οι καμπάνες στις εκκλησιές στο Δήμο μας και σε όλα τα καμπαναριά στην Πατρίδα μας χτύπησαν χαρμόσυνα και πανηγυρικά την Πρώτη Ανάσταση του Κυρίου μας !

Πλήθος πιστών στο κέντρο της πόλεως της Πρέβεζας μαζί με πολλούς επισκέπτες έσπασαν τα παραδοσιακά πήλινα, τα «μπότια», στο ελπιδοφόρο μήνυμα των πανηγυρικών καμπανοκρουσιών της Πρώτης Αναστάσεως του Κυρίου.

Στην Ανάσταση του Κυρίου η Ζωή νίκησε το θάνατο, το φως νίκησε το σκοτάδι, η αναγέννηση και η σωτηρία πήραν τη θέση της απελπισίας και του μαρασμού!

Το Αναστάσιμο Φως ας αποτελέσει μήνυμα ελπίδας, έμπνευσης και δύναμης για όλους μας που θα μας οδηγήσει στην πρόοδο και τη δημιουργία.

Το μήνυμα της Αυτοθυσίας και της Ανάστασης του Κυρίου ας γίνει μονόδρομος ψυχικής ανάτασης και προκοπής !

Η Ανάσταση φέρνει μαζί της την ελπίδα για αναγέννηση του τόπου μας, για ένα καλύτερο αύριο με αγάπη, αλληλεγγύη και με επιτυχίες μέσα από την εργασία και την ανάπτυξη.

Εύχομαι μαζί με όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού μας «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ολόκαρδα σε όλους τους Δημότες υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ισορροπία, αρμονία και γαλήνη στη ψυχή σας.

Καλή Ανάσταση ! Χαρούμενη Λαμπρή σε όλους !

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος

οι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2404 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.