Ανάπτυξη Τώρα: Οι δημότες Πρέβεζας αξίζουν περισσότερο σεβασμό!!!

Κάθε δημοτική αρχή οφείλει να επιδεικνύει σεβασμό απέναντι στους δημότες της. Η ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα» έχει χαρακτηριστεί ως η παράταξη των ανθρώπων. Κάθε ενέργεια, κάθε πρωτοβουλία, κάθε δράση να έχει επίκεντρο τον άνθρωπο να έχει επίκεντρο τον δημότη Πρέβεζας.

Δε νοείται δήμος της καρδιάς μας!!! όταν δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός απέναντι στο δημότη.

Δυστυχώς από τη σημερινή δημοτική αρχή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο διότι αυτό που συμβαίνει και επαναλαμβάνεται με τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε δημότες Πρέβεζας στην Κυανή Ακτή που από δρόμος περιπάτου κατάντησε ο φόβος και ο τρόμος των δημοτών μας και όχι μόνο εκεί αφού και σε άλλα μέρη υπάρχει μεγάλο πρόβλημα … πρόσφατα και μπροστά από το πρώτο δημοτικό σχολείο. Αυτή η κατάσταση μόνο σεβασμός δεν είναι προς τους δημότες μας.

Είναι ακριβώς το αντίθετο. Καλούμε για το πρόβλημα τα περιστατικά του οποίου έχουν πάρει τη μορφή «χιονοστιβάδας» να δοθεί άμεσα λύση και να μη θυμίζουν οι δημότες Πρέβεζας δημότες Β΄ κατηγορίας. Είναι ανήκουστο, πρωτοφανές και οξύμωρο εν έτη 2019, λίγο πριν το 2020, οι δημότες Πρέβεζας να μην μπορούν να προστατευτούν από τις επιθέσεις αδέσποτων σκύλων (και δεν φταίνε βέβαια τα άμοιρα τα ζωντανά) εξαιτίας της απάθειας και της αναλγησίας της δημοτικής αρχής για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ζητάμε άμεσα τη λήψη μέτρων και την άμεση δρομολόγηση λύσεων, ώστε να μη βρεθεί ξανά συνδημότης μας στη δυσάρεστη θέση να διακομιστεί στο νοσοκομείο με τραύματα από επιθέσεις αδέσποτων ζώων. Η ανεξάρτητη Δημοτική παράταξη Πρέβεζας «Ανάπτυξη Τώρα», η δημοτική παράταξη των ανθρώπων στέκεται για μια ακόμη φορά με σεβασμό προς τον συνδημότη. Καλούμε και απαιτούμε από τη δημοτική αρχή που έχει την απόλυτη ευθύνη να πράξει τα δέοντα άμεσα!!!

Επιφυλασσόμαστε για περαιτέρω ενέργειες!!!.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ
Οι δημοτικοί σύμβουλοι
ΝΙΤΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,
ΝΤΟΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΤΥΛΟΣ ΙΩΣΗΦ, ΛΟΥΦΕΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.