Ανάπτυξη Τώρα: Μία δημοτική αρχή «Άρτζι μπούρτζι και λουλάς» με ουδεμία αντίληψη των αυτοδιοικητικών διαδικασιών

Με αφορμή ανακοίνωση της Προέδρου της οργάνωσης “Παρέμβαση για τα Ζώα” που διαβάσαμε δημοσιευμένη στον ηλεκτρονικό Τύπο, θα θέλαμε να επισημάνουμε για ακόμη μια φορά πως η δημοτική αρχή έχει μετατρέψει σε ένα “ξεχαρβαλωμένο γραμμόφωνο” τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας και των επιτροπών του Δήμου.

Καταγγέλλεται ο Δήμος Πρέβεζας για κατάχρηση εξουσίας και μάλιστα στα μουλωχτά, με αφορμή το ζήτημα των αδέσποτων ζώων και τη συνεργασία με ιδιωτικό συνεργείο περισυλλογής των ζώων.

Ο τρόπος που λειτουργεί ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και αυτή η δημοτική αρχή μοιάζει να είναι… «Άρτζι μπούρτζι και λουλάς», σε καθεστώς πανικού δηλαδή.

Μαθαίνουμε από τρίτους και όχι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου ή την οικονομική επιτροπή ότι υπάρχει συνεργασία με ιδιώτη για την περισυλλογή αδέσποτων ζώων.

Ποιο το κόστος;

Ποιος ο κωδικός στον προϋπολογισμό για το έργο;

Πότε υπεγράφη σύμβαση;

Πότε συζητήθηκε κάτι τέτοιο;

Όλα στο μιλητό; Όλα στα λόγια;

Τι σόι λειτουργία δημοτικής αρχής είναι αυτή;

Εμείς επιμένουμε από την πρώτη στιγμή ως παράταξη -παρά το γεγονός ότι τα όσα έχουμε πει έχουν διαστρεβλωθεί επανειλημμένα- να γίνουν τα νόμιμα. Να εφαρμοστεί ο ΝΟΜΟΣ. Οριζόντια, σε κάθε περίπτωση και σε όλες τις διαδικασίες!

Να τηρήσει ο Δήμος τη νόμιμη διαδικασία για τα αδέσποτα ζώα και να το κάνει με σεβασμό στα αιρετά όργανα του Δήμου και στην ψήφο του Πρεβεζάνικου λαού!

Οι εποχές του “ωχ αδερφέ, τι θέλετε τώρα” και “να κάνουμε γρήγορα” τέλειωσαν!

Ο Δήμαρχος και η δημοτική αρχή είναι για ακόμη μία φορά εκτεθειμένοι.

Όσο για το μειωτικό σχόλιο της “Παρέμβασης για τα ζώα” προς τον επικεφαλής της παράταξής μας Γιώργο Νίτσα, ένα έχουμε να πούμε: Προφανώς και έχουμε διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων και της πραγματικότητας. Δεν είναι κακό…

Εμείς θέλουμε να λειτουργεί ο Δήμος και να υπάρχει σεβασμός στην πλειοψηφία των πολιτών. Ελπίζουμε να είμαστε όλοι στο ίδιο μετερίζι…

 

Για την ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ

Γραφείο Τύπου

 Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2859 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.