Ανακοίνωση αποχής από τις εκλογές των Υπηρεσιακών Συμβουλίων και απόσυρσης των ψηφοδελτίων

Ρεπορτάζ- φωτογραφίες- Βίντεο:  Χρήστος Τσούτσης
Πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου της ΕΛΜΕ Πρέβεζας στον εξωτερικό χώρο των γραφείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.
 
Τον λόγο στην συνέντευξη τύπου πήραν ο Πρόεδρος της τοπικής ΕΛΜΕ κ. Λελοβίτης καθώς επίσης οι κ.κ. Σαμωνάς και Τσεκούρας. Όπως τονίστηκε από όλους όσους τοποθετήθηκαν η απόσυρση όλων των ψηφοδελτίων από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου για την ανάδειξη αιρετών στα υπηρεσιακά συμβούλια είναι μια έμμεση απάντηση των εκπαιδευτικών και μονόδρομος απέναντι στις προκλητικές και πρωτοφανείς κινήσεις του Υπουργείου αλλά και της κα. Κεραμέως, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική την επιλογή του Υπουργείου Παιδείας να γίνει ηλεκτρονικά η ψηφοφορία.
 
Ο κ. Λελοβίτης σ’ απάντηση ερώτησης μας τι προτίθεται να κάνει η ομοσπονδία κεντρικά αλλά και στην Πρέβεζα η τοπική ΕΛΜΕ σε περίπτωση εμφάνισης μεμονωμένων ψηφοδελτίων, έκανε λόγο για ”πρωτόγνωρη” διαδικασία μεταφέροντας την εκτίμηση του ότι εν τέλει δεν θα έχουμε διαθεσιμότητες από συναδέρφους ούτε για εφορευτικές επιτροπές. Η παραπάνω πράξη της κυβέρνησης, όπως τόνισε ο κ. Λελοβίτης έχει καθαρά χαρακτήρα αυταρχικό και έρχεται να προστεθεί σ’ ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.


Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.