Ανακλήθηκε η απόλυση του συνδικαλιστή Δ.Λύκκα

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΤΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΤΑΣ
ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΥΚΚΑ
Στην ανάκληση της απόλυσης του συνδικαλιστή Δημήτρη Λύκκα προχώρησε η Διοίκηση του Συνεταιρισμού Υδραυλικών Άρτας μετά τις παρεμβάσεις που έγιναν από το Εργατικό Κέντρο και το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Άρτας.
Η εκδικητική απόλυση που έγινε στις 22 Δεκέμβρη μια μέρα μετά την απαίτηση του συναδέλφου μας, να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης το δώρο των Χριστουγέννων είχε σκοπό να επιβάλουν οι εργοδότες «σιγή νεκροταφείου» στο χώρο δουλειάς να βάλουν εμπόδια στη συνδικαλιστική δράση. Η προσπάθεια αυτή δεν πέρασε!
Η εξέλιξη αυτή φανερώνει ότι η ανυποχώρητη στάση με επίκεντρο τα συμφέροντα των εργαζομένων είναι ο μόνος δρόμος για να αντιμετωπιστεί η επίθεση της εργοδοσίας, να μπουν στέρεες βάσεις στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας για την υπεράσπιση της ζωής μας. Σημαντική συμβολή σε αυτήν την εξέλιξη είχε η αλληλεγγύη που εκφράστηκε από τα δεκάδες σωματεία των ιδιωτικών υπαλλήλων και εμποροϋπαλλήλων σε όλη τη χώρα που κατήγγειλαν την απόλυση και απαίτησαν την ανάκληση της.
Καλούμε τους εργαζόμενους στον Συνεταιρισμό Υδραυλικών Άρτας, κάθε εμποροϋπάλληλο να συσπειρωθούν ακόμη περισσότερο στο σωματείο τους για να βάλουμε εμπόδια στα σχέδια της εργοδοσίας, της κυβέρνησης, για να παλέψουμε για τις δικές μας σύγχρονες ανάγκες.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23925 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.