Ανακοίνωση νεολαίας ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας για την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Η συγκυβέρνηση της -ολοφάνερα πλέον- δήθεν αριστεράς αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να προχωρήσει στην κατάθεση και ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Οι «υπερήφανοι διαπραγματευτές» του κυβερνητικού συνασπισμού ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, αφού εξανέμισαν μέσα σε ενάμιση χρόνο τις θυσίες, τα οικονομικά και ψυχολογικά αποθέματα του Ελληνικού Λαού και υπέγραψαν το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, επιχειρούν να «κρύψουν κάτω από το χαλί» το λογαριασμό που θα κληθεί να πληρώσει ο Ελληνικός Λαός.

Η κυβέρνηση της «ελπίδας», της «υπερηφάνειας» και της «κοινωνικής ισότητας» καταθέτει προς ψήφιση ένα κοινωνικά άνισο φορομπηχτικό νομοσχέδιο, το οποίο επιφέρει την οριστική οικονομική αφαίμαξη των μεσαίων και λαϊκών στρωμάτων. Το «Ασφαλιστικό Κατρούγκαλου», όχι μόνο δεν οδηγεί στην αναγκαία αναμόρφωση και εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά έχει προκαλέσει τις δικαιολογημένες αντιδράσεις όλων των παραγωγικών κοινωνικών φορέων και του επιστημονικού δυναμικού της χώρας.

Είναι γεγονός ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ βρίσκεται σε πλήρη αντιπαράθεση και ρήξη με τον κοινωνικό ιστό, καθώς, όντας εγκλωβισμένη εντός του φαύλου κύκλου της μνημονιακής της πολιτικής, καταστρατηγεί τα διαχρονικά κοινωνικά κεκτημένα.

Κατανοούμε ότι η κυβέρνηση της «πρώτης φοράς αριστερο-ακροδεξιάς», και ελπίζουμε τελευταίας, εμπνεόμενη από τις αρχές του άκρατου οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, αγωνιά και βιάζεται να εφαρμόσει τις διατάξεις του τρίτου και σκληρότερου μνημονίου της καθώς και του τέταρτου «μνημονίου κάβα», αλλά το οικονομικό και κοινωνικό φυλλορρόημα της χώρας πρέπει να σταματήσει εδώ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23819 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.