Ανακοίνωση- Κάλεσμα του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρταs.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας , εκφράζει την βαθιά ανησυχία του για τις ραγδαίες αρνητικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας.

Το success story που διατυμπάνιζε ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. επί τέσσερα χρόνια κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος και τώρα η μόνη λύση που προβάλλεται από το Δ.Σ. είναι το ξεπούλημα του Συνεταιρισμού σε συναφή επιχείρηση του Νομού Ιωαννίνων.

Μια επιχείρηση που αποτέλεσε επί 50 χρόνια το παράδειγμα της πιο επιτυχημένης συνεταιριστικής επιχείρησης στον Νομό Άρτας, και πανελλαδικά με 300 και πλέον εργαζόμενους, με αναγνωρισμένο προφίλ στην αγορά, με δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα , κινδυνεύει με κλείσιμο και ξεπούλημα για ένα κομμάτι ψωμί.

Σε αντιδιαστολή η συνεταιριστική οργάνωση ΠΙΝΔΟΣ , η οποία είναι βιώσιμη και με ανοδική πορεία  οργάνωση  ήδη επεκτείνεται και στο Νομό Άρτας συνεργαζόμενη με συναφή επιχείρηση και θα έπρεπε να είχε αφυπνίσει τους διοικούντες τον Συνεταιρισμό και να τους δώσει το ερέθισμα να κάνουν το Συνεταιρισμό την Τρίτη δύναμη στην Ελληνική Αγορά , θέση που κατείχε πριν λίγα χρόνια.

Οι εργαζόμενοι ανησυχούν βαθιά για τις αρνητικές εξελίξεις που διαγράφονται στην υπόθεση της βιωσιμότητας του Συνεταιρισμού και δηλώνουμε την θέληση μας να αγωνιστούμε ώστε να παραμείνει ο Συνεταιρισμός με τη νομική μορφή του ως Συνεταιριστική Οργάνωση, που υφίσταται επί 50 χρόνια, να διατηρηθούν και εξασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και να προστατευτούν τα δικαιώματα των εργαζομένων σε αυτόν, να καταβληθούν τα δεδουλευμένα 7 μηνών του έτους 2012 και να εξακολουθήσει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο της Άρτας.

                                                       ΚΑΛΟΥΜΕ

Τα μέλη του ΔΣ του Συνεταιρισμού να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Τους φορείς του Νομού Άρτας, πολιτικά κόμματα, εργαζόμενους, ανέργους, τους πτηνοτρόφους και τους πολίτες του νομού να αγωνιστούν μαζί μας για ένα Συνεταιρισμό δυνατό, πρωτοπόρο, ανταγωνιστικό και παράδειγμα προς μίμηση για το καλό της πόλης μας .Ο αγώνας μας τώρα αρχίζει.

 

Άρτα, 30-11-2016

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23926 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.