Αναφορά Σ.Γιαννάκη σχετικά με ενίσχυση Δ/νσης Αστυνομίας Πρέβεζας

Προς

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη

 

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Με την παρούσα σας διαβιβάζω την με ημερομηνία 11/09/2019 επιστολή της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας με θέμα: «Αίτημα για ενίσχυση στις έκτακτες μεταθέσεις».

Με την παραπάνω επιστολή αναφέρονται στη μεγάλη έλλειψη προσωπικού στη Δ/νση Αστυνομίας Πρέβεζας. Παρά το γεγονός ότι κατά τις τακτικές μεταθέσεις του 2019 ενισχύθηκε η Διεύθυνση με 5 αστυνομικούς (3 βαθμοφόρους και 2 αστυφύλακες), ωστόσο ο ένας από τους παραπάνω ακύρωσε την μετάθεσή του και άλλοι δύο μετατέθηκαν από την Δ.Α Πρέβεζας στον τόπο συμφερόντων τους. Στο γεγονός αυτό προστίθεται και η μετακίνηση 20 περίπου αστυνομικών κάθε μήνα στα νησιά του Αιγαίου και στον ΄Εβρο για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Παρακαλώ κύριε Υπουργέ να με ενημερώσετε αν προτίθεστε στις επικείμενες έκτακτες μεταθέσεις να ενισχύσετε την Δ/νση Αστυνομίας Πρέβεζας με ικανό αριθμό αστυνομικών καθώς επίσης και ειδικών φρουρών.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΠΡΕΒΕΖΗΣ Ν.Δ.

                                                                                  ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣΜιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 3325 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.