Άγρια ξυλοκοπήθηκε από δύο ληστές ο Μπάμπης Ψιλοδημήτρης-Αιμόφυρτος πήγε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται

Άγρια ξυλοκοπημένος νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Πρέβεζας ο συμπαθέστατος Μπάμπης, ο κηπουρός του Δήμου Πρέβεζας, γνωστός στους περισσότερους Πρεβεζάνους.
Ο Μπάμπης έπεσε θύμα ληστών στο ίδιο του το σπίτι, τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόνταν.
Τον επισκεφθήκαμε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας και όπως διαπιστώσαμε φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι, ράμματα στο πρόσωπο και μώλωπες στο υπόλοιπο σώμα.
Όπως ο ίδιος ο Μπάμπης ανέφερε στην Τ.Φ., είχε επιστρέψει στο σπίτι του όπως κάθε βράδυ και έπεσε να κοιμηθεί. Τα ξημερώματα ξύπνησε από τα δυνατά χτυπήματα που δέχονταν από δύο άτομα τα οποία ήθελαν χρήματα. «Από ότι κατάλαβα από τις συνομιλίες τους, μάλλον πρόκειται για Ρομά, με χτύπησαν, μου έκαναν το σπίτι άνω κάτω και πήραν λίγα χρήματα που βρήκαν» είπε ο Μπάμπης στην Τ.Φ., ενώ επισήμανε πως μετά το συμβάν ο ίδιος κάλεσε ένα ταξί και αιμόφυρτος πήγε στο Νοσοκομείο Πρέβεζας για να νοσηλευτεί.
Να ευχηθούμε στον Μπάμπη γρήγορη ανάρρωση ενώ για το θέμα έχει επιληφθεί το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζα

Πηγή: Εφημερίδα Τοπική Φωνή

Άρης Τσελίκος - εφημερίδα ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ
About Άρης Τσελίκος - εφημερίδα ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ 17 Articles
Άρθρο από την Εφημερίδα "ΤΟΠΙΚΗ ΦΩΝΗ" Ο Άρης Τσελίκος είναι δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Τοπική Φωνή» Πρέβεζας και Ραδιοφωνικός Παραγωγός στον Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.