Άγονος ο διαγωνισμός για εργολάβους Δακοκτονίας, σε διαδικασία διαπραγμάτευσης προτίθεται να προχωρήσει η Π.Ε. Πρέβεζας.

Άγονος κηρύχτηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη εργολάβων Δακοκτονίας στην Π.Ε. Πρέβεζας, καθώς δεν κατατέθηκε καμία σχετική προσφορά. Η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση προσφορών ήταν η 20 Μαΐου και καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά η αρμόδια επιτροπή αξιολόγησης προχώρησε στις τυπικές διαδικασίες προκειμένου να κηρυχτεί ο διαγωνισμός άγονος. Πράγματι η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου, στην τελευταία (30-5-2016) συνεδρίασή της, κήρυξε και τυπικά άγονο τον διαγωνισμό. 
Τα σχετικά με τη διακήρυξη και το φετινό πρόγραμμα Δακοκτονίας είχαμε γράψει εδώ.
Ήδη, η Π.Ε. Πρέβεζας προτίθεται να εφαρμόσει το άρθρο 12 της σχετικής Διακήρυξης περί διαδικασίας διαπραγμάτευσης και να απευθύνει Δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος προς κάθε ενδιαφερόμενο για εκ νέου κατάθεση προσφορών.
Η νέα Πρόσκληση και οι προσφορές θα είναι σύμφωνες με την υπ’ αριθ.  6/2016 Διακήρυξη και η προθεσμία της θα είναι σύντομη (πιθανόν δεκαήμερη).
Σε κάθε περίπτωση παραμένει άγνωστο εάν θα υπάρξουν προσφορές και εάν θα εφαρμοστεί τελικά το πρόγραμμα Δακοκτονίας, στο σύνολο ή σε κάποιες περιοχές της Π.Ε. Πρέβεζας.  Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.