Αφετηρία για πιο ουσιαστική επικοινωνία της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. με τα μέλη της το Περιφερειακό Συμβούλιο της Συνομοσπονδίας

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης τον διαλόγου με το σύνολο των μελών της, τους τοπικούς φορείς και την τοπική αυτοδιοίκηση, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.) ξεκίνησε την υλοποίηση μιας σειράς περιφερειακών συμβουλίων.
Το 1° Περιφερειακό Συμβούλιο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. διεξήχθη στην Πρέβεζα το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου 2016, υπό την αιγίδα τοu Επιμελητηρίου Πρεβέζης και του Δήμου Πάργας με τη συμμετοχή της τοπικής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων και εκπροσώπων από τον α και β’ βαθμό Αυτοδιοίκησης, βουλευτών και επιχειρηματιών της πόλης.
Σκοπός του Συμβουλίου ήταν η ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στο σημερινό, αντίξοο, επιχειρηματικό περιβάλλον οι ιδιοκτήτες μικρών τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και για τον ρόλο των επιχειρήσεων τουριστικών καταλυμάτων ως πυλώνες περιφερειακής ανάπτυξης.
Στο επίκεντρο τον συμβουλίου βρέθηκαν οι στόχοι και οι σχεδιασμοί της νέας διοίκησης της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε., ενώ συζητήθηκαν πρωτοβουλίες για πιο αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ της διοίκησης της Συνομοσπονδίας και των κατά τόπους Ομοσπονδιών και τρόποι για να μπορεί ο τομέας να ανταποκρίνεται καλύτερα και έγκαιρα στα σημερινά δεδομένα.
Το 1ο Περιφερειακό Συμβούλιο της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. αναμένεται να αποτελέσει την αφετηρία για μια πιο ουσιαστική και τακτική επαφή της διοίκησης της Συνομοσπονδίας με τα μέλη της, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλα.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.