“Άδειες καρέκλες” στην Πρέβεζα: Διαμαρτυρία των επαγγελματιών στην εστίαση-φωτογραφίες

Φωτό: MAGICFOCUS

Σε μια πρωτότυπη συμβολική εκδήλωση-διαμαρτυρία, ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των επαγγελματιών της εστίασης και του τουρισμού “EMPTY CHAIRS – Άδειες καρέκλες”, συμμετείχε ο τοπικός σύλλογος εστιατόρων και συναφών επαγγελμάτων.

Οι επιχειρηματίες τοποθέτησαν στις κεντρικές πλατείες των πόλεών τους τις άδειες καρέκλες των καταστημάτων τους για να συμβολίσουν όλους τους κρίκους της επισιτιστικής αλυσίδας, που πλήττονται από την έλλειψη μέτρων για την επιβίωση του κλάδου.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 20:00 ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα και συμμετείχαν σε αυτή περισσότεροι από 30 Σύλλογοι Εστίασης και Τουρισμού.

Στην Πρέβεζα η συμβολική διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Ανδρούτσου. 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου της Πρέβεζας, Σπύρος Κόκκαλης «Δεν ζητάμε ελεημοσύνη. Απλά κατανόηση των προβλημάτων» και τόνισε πως εάν τα καταστήματα δεν ανοίξουν όπως πρέπει, κινδυνεύει η ελληνική κοινωνία να δεχθεί 250.000 νέους ανέργους.

Φωτό: MAGICFOCUS 

Φωτό: MAGICFOCUS

 
Μιχάλης Μίχος
About Μιχάλης Μίχος 2390 Articles
Δημοσιογράφος (ΜΑ Επικοινωνία & Νέα Δημοσιογραφία) - Μέλος της ΕΣΠΗΤ (Ένωση Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου), Αρχισυντάκτης του PrevezaToday.gr, Παρουσιάζει καθημερινά το πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.