Α.Ε Πρέβεζας – Α.Ο Πλαγιάς 3-1 για την 2η αγωνιστική της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας (φώτο)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 01 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας <<Αθανασία Τσουμελέκα>> ο αγώνας ανάμεσα στην Α.Ε. Πρέβεζας και τον Α.Ο. Πλαγιάς για την 2η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2016-2017 με την γηπεδούχο ομάδα να παίρνει τους τρεις βαθμούς.

aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-5

Στο πρώτο ημίχρονο  οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 12ο  άνοιξαν το σκορ (1-0) με τον Ζέρη να κάνει σουτ και τον Μαχαλιώτη από τους φιλοξενούμενους  να στέλνει με αυτογκόλ τη μπάλα στα δίχτυα. Μια ακόμη καλή ευκαιρία με τον Καζούκα στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Ζέρη με την Πλαγιά να μην έχει αντιδράσει έως το 31ο λεπτό όπου ο Κυριακίδης χάνει μια κλασική ευκαιρία. Στο 37ο λεπτό τα αίματα άναψαν ανάμεσα στον τερματοφύλακα του Α.Ο. Πλαγίας Καταγή Γ. και τον αρχηγό της Ένωσης  Ζέρη, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια.

aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-41

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η Πλαγιά ανέβηκε και έκανε μια καλή φάση με τον Μωραϊτη στο 39ο λεπτό αλλα πριν το σφύριγμα του πρώτου ημιχρόνου το λόγο είχε η Α.Ε. Πρέβεζας όταν στο 45ο λεπτό ο Νταλάρδας έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 με τον τερματοφύλακα Πλαγιάς να βρίσκεται στο έδαφος μετά από κόντρα στη φάση του γκολ. Οι γηπεδούχοι πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα και να μεταφέρεται στο Γ.Ν. Πρέβεζας.

aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-45

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κουτρούμπας με ψαλίδι έστειλε την μπάλα στην εστία των φιλοξενουμένων με ένα υπέροχο γκολ διαμορφώνοντας το 3-0. Μετά το γκολ η ομάδα της Πλαγιάς ανέβασε ρυθμό με συνεχόμενες καλές φάσεις στο 53ο λεπτό με τον Καπότη, στο 60ο λεπτό με τον Μωραϊτη, στο 64ο λεπτό με τον Σταμουλάκη και στο  65ο λεπτό δοκάρι με τον ίδιο παίχτη. Πολλές κλασικές ευκαιρίες με τον Βασιλάκο να κρατάει το μηδέν μέχρι το  77ο λεπτό με τον Κυριακίδη να μειώνει σε  3-1. Οι γηπεδούχοι  είχαν μια ευκαιρία με τον Ζέρη στο 81ο λεπτό να αυξήσουν τα τέρματα τους με τον Καταγή Π. να λέει όχι.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί Διαιτητές: Λάζαρης – Παναγιωτόπουλος

Α.Ε. Πρέβεζας: Βασιλάκος, Πρόνιος (Τσούτσης Χ), Dedi, Κωστής, Πανταζής, Σακκάς (Λεόπουλος), Νταλάρδας (Γεωργόπουλος), Σκαμνέλος, Καζούκας, Κουτρούμπας, Ζέρης.

Αναπλ/τικοι: Τσούτσης Χ, Λεόπουλος, Γεωργόπουλος, Βανιώτης, Νικάκης, Τσούτσης Κ, Γκούρας.

Α.Ο. Πλαγιάς: Καταγής Γ (Καταγής Π), Κοκόλης Γ, Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Κοκόλης Σ, Καπότης, Κοντομίχης (Σταμουλάκης), Μωραϊτης Ι (Φερεντίνος), Σταμουλάκης, Μωραϊτης Β, Κυριακίδης.

Αναπλ/τικοι: Μπουρδάρας, Φερεντίνος, Σταμουλάκης Γ, Καταγής Π. Καταγής Π.

aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-1 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-2 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-3 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-4 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-6 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-7 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-8 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-9 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-10 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-11 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-12 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-13 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-14 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-15 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-16 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-17 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-18 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-19 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-20 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-21 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-22 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-23 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-24 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-25 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-26 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-27 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-28 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-29 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-30 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-31 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-32 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-33 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-34 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-35 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-36 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-37 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-38 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-39 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-40 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-42 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-43 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-44 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-46 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-47 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-48 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-49 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-50 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-51 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-52 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-53 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-54 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-55 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-56 aeprevezasaoplagiasdekaeksidekaefta-57Βασίλης Κούρκουλας
About Βασίλης Κούρκουλας 2034 Articles
Ο Βασίλης Κούρκουλας καλύπτει την επικαιρότητα για τo PrevezaToday.gr και καθημερινά με τα ρεπορτάζ του παρουσιάζει όλες τις τοπικές εξελίξεις.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.