3ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών, στα πλαίσια του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας

Η Χορωδία «Αρμονία», στα πλαίσια του ετήσιου Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας, διοργανώνει το 3ο Σεμινάριο για Διευθυντές Χορωδιών στον χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης «Γιάννης Μόραλης» (πρώην Οικία Αθανασιάδη) από την Τρίτη 02/07/2019 έως την Πέμπτη 04/07/2019.

To σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 20 διευθυντές χορωδιών όλων των ειδών, προερχόμενοι από Ιταλία, Λετονία, Νότια Αφρική, Δανία, Ελλάδα, Κύπρο, Πολωνία, Σερβία και Ταϊβάν.

Το σεμινάριο θα διδάξουν οι διεθνώς αναγνωρισμένοι Μαέστροι Ambrož Čopi από τη Σλοβενία, Theodora Pavlovitch από την Βουλγαρία και Marco Antonio García de Paz από την Ισπανία.

Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται διαλέξεις-μαθήματα στη διεύθυνση χορωδίας και πρακτική εφαρμογή στην πολυβραβευμένη ακαδημαϊκή χορωδία του κονσερβατορίου από την Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας.

Στα πλαίσια του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί ένα κονσέρτο με ελεύθερη είσοδο για το κοινό την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019 στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα, στις 22.00 με θρησκευτική μουσική, ενώ η τελετή απονομής των διπλωμάτων συμμετοχής θα γίνει κατά τη διάρκεια της Τελετής Έναρξης του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας, την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019 και ώρα 21.30 στο Κηποθέατρο του Δήμου Πρέβεζας «Γιάννης Ρίτσος».

Θα εμφανιστεί και πάλι η ακαδημαϊκή χορωδία του κονσερβατορίου από την Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, την οποία και θα διευθύνουν οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23992 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.