Όχι στο ξεπούλημα των πρώην στρατοπέδων «Σολωμού» – Παλιοσάραγα και Πεδίου Βολής – Παντοκράτορα – ‘ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης

Την Τρίτη 3 Οκτώβρη στις 7μμ στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Σολωμού επί της Λεωφόρου Ειρήνης.

Ως ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ προειδοποιούμε: δε θα επιτρέψουμε σε καμία κυβέρνηση, σε κανένα Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, σε κανένα Δήμο ή Περιφέρεια να ξεπουλήσει τους δημόσιους χώρους της πόλης μας.

Τα πρώην στρατόπεδα είναι λαϊκή περιουσία και ως τέτοια θα την υπερασπιστούμε.

Δε θα γίνουν τα στρατόπεδα της Πρέβεζας «Ιφιγένειες» της ¨δίκαιης ανάπτυξης¨ που ευαγγελίζεται η κυβέρνηση. Μιας ανάπτυξης με επιχειρηματικό πρόσημο εχθρικό  για τα λαϊκά συμφέροντα. Γιατί σε ένα άδικο σύστημα άδικη θα είναι και η ανάπτυξη.

Το διεκδικητικό πλαίσιο του ΚΚΕ και των εκλεγμένων δυνάμεών του στο Δήμο, την περιφέρεια αλλά και στο κίνημα, ήταν και είναι: τα πρώην στρατόπεδα να παραχωρηθούν στον φυσικό ιδιοκτήτη τους, στο Δήμο Πρέβεζας και το λαό του, για να χρησιμοποιηθούν για τις ζωτικές ανάγκες του. Ως ΚΚΕ θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, μέσα από το εργατικό λαϊκό κίνημα και μέσα από την κοινή δράση της εργατικής τάξης με τους φτωχούς αγρότες και τους μικρούς αυτοαπασχολούμενους, στην οργάνωση της πάλης για τη διεκδίκηση των χώρων των πρώην στρατοπέδων. Για τη μετατροπή τους σε χώρους κατάλληλους, για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του λαού της Πρέβεζας.

Η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ καλεί το λαό της περιοχής να οργανώσει την πάλη του για τη διεκδίκηση και διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα των χώρων των πρώην στρατοπέδων, ώστε οι χώροι αυτοί να αποδοθούν στο λαό της περιοχής για ελεύθερη και δωρεάν χρήση ως χώροι πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού και αθλητισμού.

Μας θέλουν φυλακισμένους στην ίδια μας την πόλη! Δε θα περάσει!!!

      

ΤΟΜΕΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.