Χρηματοδότηση από Περιφέρεια Ηπείρου για τρεις παρεμβάσεις του Δήμου Αρταίων

Συνολική χρηματοδότηση 65.000 ευρώ  ενέκρινε η Περιφέρεια Ηπείρου, για τρεις παρεμβάσεις μετά από σχετικό αίτημα του Δήμου Αρταίων.

 

Στην πρώτη περίπτωση, εγκρίθηκε χρηματοδότηση 35.000 ευρώ για την προμήθεια νέου οχήματος ΑμεΑ για τις ανάγκες του ΚΔΑΜ ΜΕΑ της Κοινωφελούς Επιχείρησης (ΔΗΚΕΔΑ) του Δήμου Αρταίων. Η ΔΗΚΕΔΑ θα χρηματοδοτήσει από ιδίους πόρους το υπόλοιπο ποσό για την αγορά ενός νέου οχήματος ΑμεΑ. Να σημειωθεί ότι το ΚΔΑΠ ΜΕΑ παρέχει υπηρεσίες σε 30 μαθητές με ειδικές ανάγκες και μέχρι σήμερα οι ανάγκες μεταφοράς των μαθητών καλύπτονταν από όχημα του Δήμου Αρταίων, το οποίο δεν είχε την απαραίτητη υποδομή.

 

Επιπλέον, με το ποσό των 20.000 ευρώ χρηματοδότησε η Περιφέρεια Ηπείρου το Δήμο για την προμήθεια κλιματισμού στο Κλειστό Γυμναστήριο (αίθουσα ενόργανης γυμναστικής) στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας και με 10.000 ευρώ την Αγιογράφηση του Ιερού Ναού του Αγίου Κοσμά Αιτωλού που βρίσκεται μέσα στο Εκθεσιακό Κέντρο Άρτας.

 

«Οι παραπάνω παρεμβάσεις είναι ιδιαίτερα σημαντικές για το Δήμο μας και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Καχριμάνη για την ανταπόκριση στα αιτήματά μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23921 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.