Χρήστος Κατσώτης στον Prisma 91,6: Η έξοδος στις αγορές δεν πρόκειται να αλλάξει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων

Τις πολιτικές εξελίξεις σχολίασε στο απογευματινό μαγκαζίνο ο με καταγωγή από Πρέβεζα βουλευτής ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης.
Σχολιάζοντας την έξοδο της χώρας μας στις αγορές, ανέφερε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα μειωθούν οι φόροι που ληστεύουν το λαό, ούτε οι μισθοί των εργαζομένων, ούτε θα αποδοθούν πίσω οι συντάξεις που έχουν περικοπεί τα τελευταία χρόνια.

Δεκαέξι δις ευρώ αφαίρεσε ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο από τους συνταξιούχους, υπογράμμισε. Το βιοτικό επίπεδο του λαού μας δεν θα επανέλθει, αλλά από τις αγορές θα επωφεληθεί το μεγάλο κεφάλαιο, το οποίο θα πάρει ξανά ζεστό χρήμα το οποίο θα προστεθεί επάνω στο χρέος το οποίο στο τέλος θα μεταφερθεί στις πλάτες του λαού.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, καθώς όταν μιλάνε για αγορές δεν έχει να κάνει με την ζωή του ίδιου του λαού μας η οποία θα χειροτερεύει, καθώς θα υλοποιούνται όλα αυτά τα μέτρα που πάρθηκαν μέχρι τώρα για να υλοποιήσουν το φιλικό περιβάλλον προς όφελος του μεγάλου κεφαλαίου, καθώς θέλουν φθηνή εργατική δύναμη, κίνητρα, φοροαπαλλαγές και όλα αυτά να φορτώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.