Τσουρέκια, κουλουράκια, πασχαλινά γλυκά στα “Αρτοποιήματα Λιάσκος”

Τσουρέκια, κουλουράκια, πασχαλινά γλυκά στα “Αρτοποιήματα Λιάσκος”

Αφράτα τσουρέκια με έντονα αρώματα! Μυρωδάτα κουλούρια από παραδοσιακές συνταγές! Εκλεκτά Πασχαλινά γλυκά!

Τα αγαπημένα πασχαλινά εδέσματα πρωταγωνιστούν ξανά και τα βρίσκουμε στο καλύτερο αρτοποιείο της πόλης: “Αρτοποιήματα Λιάσκος”.

Σπιτικό τσουρέκι με ποιότητα την οποία εγγυάται παράδοση 32 χρόνων. Τα αγνά υλικά και η μαεστρία στην ζαχαροπλαστική που η νεώτερη γενιά τα εξέλιξε σ’ ένα πλούσιο έδεσμα με αφράτη ζύμη που «κρατάει», και μπορεί κανείς να γευτεί σε πολλές, διαφορετικές γεύσεις!

Πασχαλινά κουλουράκια,  φτιαγμένα με παραδοσιακές συνταγές, χωρίς χημικά και συντηρητικά,  από το αγνότερα υλικά που θα σας κάνουν να μην μπορέσετε να τα ξεχωρίσετε από τα σπιτικά!

Τα «αρτοποιήματα Λιάσκος» ευχαριστούν όλους εσάς που 32 χρόνια τώρα τα εμπιστεύεστε και βάζετε καθημερινά στο τραπέζι σας το ψωμί και τα υπόλοιπα προϊόντα που με μεράκι και αγάπη η οικογένεια Λιάσκου δημιουργεί και σας εύχοναι καλή Ανάσταση! ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20948 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.