Το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων

Στα  γραφεία  του Συνδέσμου Ύδρευσης Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων εχτές 10 Μαΐου 2017  έγινε  οι αρχαιρεσίες  για την εκλογή  Προέδρου  Αντιπροέδρου και μελών της εκτελεστικής επιτροπής  για  το δεύτερο μισό  της θητείας  του Συνδέσμου   έως  τον Σεπτέμβριο 2019 σύμφωνα με το καταστατικό  ίδρυσης  του Συνδέσμου.

Η συνεδρίαση  έγινε  ύστερα  από πρόσκληση του πλειοψηφούντος μέλους του Συνδέσμου κ. Νάστου Δημήτρη.

Οι αρχαιρεσίες διενεργήθηκαν  μεταξύ των  ορισθέντων μελών του Συνδέσμου όπως  αυτά  ορίστηκαν με αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων που είναι μέλη του Σ.ΥΔ.Λ.Ι  (Δήμου Ιωαννιτών 11 μέλη , Δήμου Δωδώνης 1  μέλος  και του Δήμου Ζίτσας  1 μέλος).

Για  την θέση  του Προέδρου του  Σ.ΥΔ.Λ.Ι  τέθηκε  μία υποψηφιότητα   και συγκεκριμένα  του κ. Αρλέτου Ηλία    ο οποίος  και εκλέχτηκε  Πρόεδρος  του Συνδέσμου  μέχρι  τον Σεπτέμβριο του 2019.

Για την θέση του Αντιπροέδρου  του Σ.ΥΔ.Λ.Ι.  τέθηκαν δύο  υποψηφιότητες  και συγκεκριμένα  του κ. Τσαμπαλά Βασίλειου και του κ. Θεοχάρη Γεώργιου και ύστερα  από την ψηφοφορία  που ακολούθησε και την καταμέτρηση των ψήφων  Αντιπρόεδρος  εκλέχτηκε  ο κ. Τσαμπαλάς Βασίλειος.

Για   τα δύο  τακτικά μέλη της εκτελεστικής επιτροπής  τέθηκαν  δύο υποψηφιότητες των κ . κ. Νάστου Δημήτρη και Μπακόλας Ντίνα  ως  τακτικά μέλη και μία υποψηφιότητα  αναπληρωματικού μέλους  και συγκεκριμένα  του κ. Δοβανά Ελευθέριου  και οι οποίοι εκλέχτηκαν μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής  .

 

Ο Πρόεδρος  του Δ. Σ.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23991 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.