Το Μουσικό Σχολείο Άρτας τα “έψαλε” σε φορείς και κοινωνικές δομές της πόλης

Να τα πούμε;

Καλημερίζω φέρνοντας αγέρα μυρωμένο,

απ’ τα ψηλά μας τα βουνά χιλιοτραγουδισμένο…

Σ’ αυτό το σπίτι που `ρθαμε πέτρα να μη ραγίσει,

κι ο νοικοκύρης του σπιτιού χρόνια πολλά να ζήσει …

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017, το πρωί, οι μαθήτριες και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άρτας, τιμώντας το παραδοσιακό έθιμο, χωρισμένοι σε τέσσερα μεγάλα μουσικά σύνολα, επισκέφτηκαν φορείς και κοινωνικές δομές της πόλης και τραγούδησαν τα κάλαντα. Έστειλαν με το δικό τους μοναδικό μελωδικό τρόπο τις πιο θερμές ευχές στο Γηροκομείο, στο Πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, «Αγία Θεοδώρα» στο Πουρνάρι, στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, στο Γλυκόριζο, στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου, στο κέντρο διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία, «αγκαλιά», στον ξενώνα «Μελισσάνθια», στην ΠΑΣΥΣΕΚ,  στο Δημαρχείο της πόλης, στη Μητρόπολη, και στην Περιφερειακή Ενότητα Άρτας.

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου που πραγματώνουν το όραμα ενός ανοιχτού δημόσιου σχολείου που αλληλεπιδρά απρόσκοπτα και δημιουργικά με την κοινωνία, με μαθητές ανθρωπιστικά και κοινωνικά ενεργούς, ικανούς να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις και τις προκλήσεις  του σημερινού περιβάλλοντος.

Ευχαριστούμε  όλους τους συμπολίτες μας που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω χώρους για τη φιλοξενία, το Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας για τη συνεργασία και τη δωρεάν μετακίνηση και ευχόμαστε σε όλους «Καλά Χριστούγεννα» με υγεία και δύναμη και μια νέα χρονιά με περισσότερα παιδικά χαμόγελα και νότες χαράς!!!

 

Χρόνια πολλά να ΄στε καλά κι εσείς και οι δικοί σας

να ΄ρθουνε τα ξενάκια σας κι όλοι οι αγαπητοί σας.

Σε όλους σας ευχόμαστε αγάπη, ειρήνη, υγεία,

καλή καρδιά, χαμόγελο και Θεία ευλογία!!!

 

Η Διευθύντρια

 

Ανθούλα Ζιώρη

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23681 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.