Το Επιμελητήριο Πρέβεζας επισκέφτηκε χτες ο Διευθυντής του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Πρέβεζας, κ. Γάκης Δημήτριος καθώς και στελέχη της Τράπεζας.

Ο Πρόεδρος κ. Μπούρης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Γεωργάκος αφού καλωσόρισαν τα στελέχη της Τράπεζας Πειραιώς συζήτησαν μαζί τους για την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουν οι επιχειρήσεις, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, όπως η υπερφορολόγηση και το ασταθές οικονομικό περιβάλλον. Επίσης έγινε συζήτηση για τις μελλοντικές δράσεις του Επιμελητηρίου καθώς και για την στήριξη των επιχειρηματιών του Νομού μας.

Ο κ. Γάκης συμφώνησε με τον Πρόεδρο και αποφάσισαν στο τρέχον διάστημα την διοργάνωση εκδήλωσης από το Επιμελητήριο Πρέβεζας με σκοπό την άμεση ενημέρωση των επιχειρηματιών για τρέχοντα προγράμματα καθώς και για τα χρηματοδοτικά προγράμματα που μπορεί η Τράπεζα Πειραιώς να προσφέρει στις επιχειρήσεις μέλη του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23083 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.