Την Τετάρτη 02/08 η παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Βαγγελάκη “Μια ματιά”

Μετά το Ημερολόγιο Σκέψεων (2014), ο Γιώργος Βαγγελάκης επιστρέφει με το νέο του βιβλίο με τίτλο Μια ματιά. Πρόκειται για μία φρέσκια ποιητική συλλογή, απαρτιζόμενη από 39 ποιήματα που μιλούν για της ζωής τις ματιές∙ τα όνειρα, τις προσδοκίες, τα συναισθήματα αλλά και τις σκέψεις που μας κατακλύζουν καθημερινά. Ματιές άλλοτε γρήγορες κι επιφανειακές κι άλλοτε πιο βαθιές και ουσιαστικές.

Ο χρόνος, ο έρωτας, η αγάπη και η μοναξιά, είναι οι κατευθυντήριοι άξονες, οι οποίοι θα ταξιδέψουν τους αναγνώστες και θα τους κάνουν ν’ αναζητήσουν τις δικές τους αλήθειες.

Το βιβλίο κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία Ελλάδας και Κύπρου από τις εκδόσεις Οδός Πανός.

Βιογραφικά στοιχεία συγγραφέα

Ο Γιώργος Βαγγελάκης γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1985 και μεγάλωσε στην πόλη της Πρέβεζας. Σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία καθώς και Εκπαιδευτική Θεωρία, Ιστορία και Πολιτική στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κρήτης κι εν συνεχεία Ειδική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως εκπαιδευτικός – παιδαγωγός.

Συντελεστές παρουσίασης

Ομιλητές:

Αθηνά Παππά, δημοσιογράφος στην εφημερίδα Βήμα της Πρέβεζας

Χριστίνα Λέκκου, φιλόλογος/ βιβλιοκριτικός στο blog Dreamers & Co

Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 20.30 το απόγευμα στην Οικία Αθανασιάδη στην Πρέβεζα (Σαπουντζάκη 4 & Λ. Βύρωνος – Ιστορικό Κέντρο)Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.