Την πίτα του έκοψε χθες ο πολιτιστικός σύλλογος “Πρέβεζα”

Την Βασιλόπιτα έκοψαν χθες το απόγευμα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΠΡΕΒΕΖΑ», μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα, στο  καφέ «Ζόγκαρη» στην παραλία της Πρέβεζας.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Βουλευτής ΝΔ Πρέβεζας Στ. Γιαννάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Δημ. Παππάς, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γ. Μπούρης, o πρόεδρος του ομίλου UNESCO Ν. Πρέβεζας Ευάγ. Κατσίμπρας κ.α.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Λογοθέτης αναφέρθηκε στους στόχους και το όραμα του συλλόγου και σημείωσε ότι στο επόμενο διάστημα “Ετοιμάζουμε δύο εκδόσεις που θα είναι έτοιμες στο επόμενο διάστημα. Η μία είναι από την ομιλία του Δημ. Δόνου και έχει σχέση με την κατάληψη της Πρέβεζας από τους Ενετούς.
Το δεύτερο βιβλίο που ετοιμάζεται, είναι από δύο μέλη μας, την Έλλη Σαρρή και την Κωσταντάκη. Έχει σχέση με τα μνημεία και τα διατηρητέα της Πρέβεζας.
Επίσης, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του μέλους του Συλλόγου Σπ. Σουμαλεύρη, πρόκειται για μια εξαιρετική έρευνα για τους ευεργέτες και δωρητές.
Εντός των ημερών θα τοποθετηθεί πινακίδα, στο σημείο που ήταν παλιά ο φούρνος του Τσάβου, τώρα είναι χαλάσματα.Ήταν το πρώτο Σχολείο που ίδρυσε ο πατέρας Κοσμάς. Έχουμε σχεδόν ετοιμάσει μία ομάδα συμπολιτών με την οποία θα διεκδικήσουμε από τον Δήμο να δημιουργηθεί «Μουσείο πόλης», στο κτίριο Αθανασιάδη”

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22522 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.