Συνάντηση Ν. Γκόλα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων για τους βανδαλισμούς

Μετά και την τελευταία επιχείρηση βανδαλισμού στο Ρολόι των Ιωαννίνων την οποία έκανε γνωστή και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας, ο αντιδήμαρχος, υπεύθυνος για τη Δημοτική Ενότητα Ιωαννίνων, Νίκος Γκόλας, είχε συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ιωαννίνων, Γιάννη Βασιλάκο.

Στη διάρκειά της ο κ. Γκόλας μετέφερε την αγανάκτηση της Δημοτικής Αρχής για τα συνεχή φαινόμενα βανδαλισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης ζητώντας από τον Αστυνομικό Διευθυντή να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες.

Ο κ. Βασιλάκος συμφώνησε πως το τελευταίο “χτύπημα” που έγινε στην καρδιά της πόλης ήταν αρκετά ανησυχητικό και διαβεβαίωσε στον αντιδήμαρχο πως άμεσα, σε κεντρικά σημεία της πόλης που μπορούν να αποτελέσουν στόχους βανδαλισμών θα ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία κατά τις βραδινές ώρες.

«Η ανοχή της Δημοτικής Αρχής και των πολιτών έχει εξαντληθεί σε ότι αφορά τους βανδαλισμούς. Δεν υπάρχει κανένα μήνυμα που μεταφέρεται με αυτές τις βάρβαρες πράξεις, παρά μόνο η απαξίωση ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Ως δημοτική Αρχή συναντήσαμε την πλήρη σύνταξη με τις απόψεις μας από τον Διευθυντή της Αστυνομίας και θεωρούμε ότι στο μέλλον με τη βοήθεια όλων μας ως ενεργών πολιτών αυτά τα φαινόμενα θα εξαλειφτούν εντελώς από την πόλη μας. Την πόλη των γραμμάτων και τεχνών», δήλωσε ο κ. Γκόλας.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22530 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.