Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χ. Μπαϊλη είχε σήμερα ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας (Ηπείρου) Β. Παπαδιώτης.

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη είχε σήμερα ο Διευθυντής ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας (Ηπείρου) Βασίλειος Παπαδιώτης.

Ο κ. Παπαδιώτης συζήτησε με τον κ.Μπαϊλη μια σειρά από  θέματα  που  άπτονται της αρμοδιότητάς του  ΕΚΑΒ  και αφορούν  την ενίσχυση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών  του τόσο στην  Πρέβεζα όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Ειδικώτερα, έγινε αναφορά  στην άμεση ανάγκη εξεύρεσης χώρου  για την εγκατάσταση του ΕΚΑΒ της Πρέβεζας (δεδομένου ότι οι υπάρχουσες  υποδομές δεν μπορούν να καλύψουν  πλέον τις ανάγκες της μονάδας)  ενώ  ο κ.Παπαδιώτης ενημέρωσε τον κ.Μπαϊλη  και για τις πρωτοβουλίες που έχουν ληφθεί για την ενίσχυση  της με προσωπικό κατά την διάρκεια και της φετεινής   θερινής περιόδου έτσι ώστε να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της παραλιακής ζώνης.

Επίσης ο Διευθυντής της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ  ζήτησε την συνεργασία του Δήμου Πρέβεζας στην προετοιμασία   που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την δημιουργία βάσης αεροδιακομιδών στο Ακτιο (η οποία έχει εξαγγελθεί   από το Υπουργείο Υγείας)  καθώς και  την πρόοδο των εργασιών για την εγκατάσταση μόνιμου τομέα ΕΚΑΒ στον  Μεσοπόταμο που αναμένεται  να  ξεκινήσει  πριν την έναρξη της θερινής περιόδου.

Ο κ.Μπαϊλης  ευχαρίστησε τον κ. Παπαδιώτη για την   επίσκεψή του και την  αναλυτική ενημέρωση  διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα καταβάλλει  κάθε δυνατή προσπάθεια  για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού έργου που επιτελεί  το ΕΚΑΒ.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22634 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.