Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα για την επιτυχία του Τηλυκράτη Λευκάδας

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΠΑΣ Πρέβεζα για την επιτυχία του Τηλυκράτη Λευκάδας

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, το τεχνικό team και οι ποδοσφαιριστές συγχαίρουν ολόψυχα τους ομολόγους τους του Τηλυκράτη Λευκάδας, για τη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ευχόμαστε στον ιστορικό Τηλυκράτη καλή επιτυχία στα μπαράζ και να πραγματοποιήσει το όνειρο της ανόδου του στη Β’ Εθνική Κατηγορία, εκπροσωπώντας το ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Η φετινή του επιτυχία είναι οδηγός για όλα τα σωματεία της περιοχής μας και ως ΠΑΣ Πρέβεζα ελπίζουμε να βρεθούμε πολύ σύντομα και πάλι αντίπαλοι στα γήπεδα των εθνικών κατηγοριών, τιμώντας την ιστορική φανέλα των δύο σωματείων σε ένα από τα παραδοσιακά ντέρμπι της περιοχής.

PrevezaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Prevezatoday στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 20960 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.