Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην ΔΔΕ Πρέβεζας από το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησε χθες στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η ΟΛΜΕ.

Τα μέλη της ΕΛΜΕ και οι εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας ώστε να καταθέσουν τα παράπονα τους στον κ. Καμπουράκη αφού η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου μετά την κατάργηση των ολιγομελών τμημάτων σε κάποιες ειδικότητες των ΕΠΑΛ στην Πρέβεζα με αποτέλεσμα οι μαθητές να αναγκάζονται να πηγαίνουν και εκτός Νομού προκειμένου να παρακολουθήσουν την ειδικότητά τους.

Μάλιστα το ΕΠΑΛ τελεί υπό κατάληψη με αίτημα το δικαίωμα προς τη μάθηση ενώ η ίδια κατάσταση επικρατεί και στις τάξεις των εκπαιδευτικών, οι οποίοι αναγκάζονται να καλύψουν κενά και να διδάσκουν και άλλες ειδικότητες πέρα από την ειδικότητά τους αλλά και να κάνουν μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις ώστε να καλυφθούν τα κενά σε δυο και τρεις σχολικές μονάδες του Νομού.

Ο κ. Καμπουράκης δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα, λέγοντας ότι θα μεταφέρει τα αιτήματα της ΕΛΜΕ στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Μπαξεβανάκη, ο οποίος αναμένεται να επισκεφτεί την Πρέβεζα την επόμενη εβδομάδαΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24063 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.