Στο “μάτι” του “Μίνωα” βρέθηκε η Πρέβεζα

Στο “μάτι” του χαμηλού βαρομετρικού με την ονομασία “Μίνωας” βρέθηκε τα ξημερώματα η Πρέβεζα. Δεκάδες κεραυνοί και έντονη βροχόπτωση έκαναν το σκηνικό του καιρού να μοιάζει φθινοπωρινό.

Συγκεκριμένα από τις 3.40 έως τις 4.40 στον μετεωρολογικό σταθμό της Πρέβεζας καταγράφηκαν 150 χιλιοστά βροχής ποσοστό υψηλό για τα δεδομένα της εποχής. Ευτυχώς το πρώτο “κύμα” της κακοκαιρίας το οποίο έπληξε τόσο τα παράλια όσο και την ενδοχώρα του Δήμου σύμφωνα με πληροφορίες της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας δε δημιούργησε προβλήματα. 

Σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία πάντως (αλλά και το δελτίο που εξέδωσε η Περιφέρεια Ηπείρου) η καιρική αστάθεια θα διατηρηθεί μέχρι την Τρίτη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 16/06 και την Κυριακή 17/06 τα φαινόμενα θα επηρεάσουν όλη σχεδόν τη χώρα, με τα ισχυρότερα να εντοπίζονται στις ηπειρωτικές περιοχές. Τη Δευτέρα 18/06 και την Τρίτη 19/06 αναμένονται βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι πολύ ισχυρές και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις κυρίως στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και απόγευμα.

Δημοτική ΡαδιοφωνίαΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24034 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.