Στον Δήμαρχο Πρέβεζας ο νέος Διοικητής Π.Υ Ηπείρου Ευθύμιος Γεωργακόπουλος

Τον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκε σήμερα ο νέος Διοικητής Π.Υ Ηπείρου Αρχιπύραρχος  Ευθύμιος Γεωργακόπουλος συνοδευόμενος από τον Διοικητή της Π.Υ Πρέβεζας Θεόδωρο Βαρδή.

Ο  κ. Μπαϊλης ευχήθηκε  καλή επιτυχία στον   κ .Γεωργακόπουλο– ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα στην Ηπειρο έχοντας  προηγούμενα  ηγηθεί για τρία χρόνια των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών  Ιονίων Νήσων- υπογραμμίζοντας   το σπουδαίο έργο που επιτελούν οι  Πυροσβεστικές  Δυνάμεις ,όχι μόνο κατά την διάρκεια της θερινής περιόδου αλλά καθόλη την διάρκεια του έτους,  αντιμετωπίζοντας εκτός από τις πυρκαγιές και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Οι κύριοι  Μπαϊλης  , Γεωργακόπουλος και Βαρδής  συζήτησαν τα σημεία εκείνα στα οποία πρέπει να  επικεντρωθεί η προσοχή ενόψει της επικείμενης έναρξης της θερινής περιόδου  (καθαρισμοί  βλάστησης, διανοίξεις αντιπυρικών ζωνών, έλεγχοι υδροστομίων κλπ)  ενώ  κοινή ήταν η  διαπίστωση ότι με την κατάλληλη προετοιμασία αλλά και την συνεργασία των υπηρεσιών θα επιτευχθούν και φέτος τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 22634 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.