Στην πρώτη γραμμή το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Πρέβεζας- Επιστημονική Διημερίδα στις σήμερα και αύριο και με πρακτική άσκηση (φωτο)

Τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα υγείας οδηγούν τους πολίτες στα επείγοντα ενός νοσοκομείου, φαινόμενο το οποίο εντείνεται συνεχώς από τις κοινωνικές συνθήκες αλλά και από τα οικονομικά προβλήματα των ασθενών. Την ίδια στιγμή το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου Πρέβεζας προσφέρει τις καλύτερες δυνατές ιατρικές υπηρεσίες, βρισκόμενο πάντα στη πρώτη γραμμή .

Στο πλαίσιο αυτό οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας αναγνωρίζοντας αυτή την καθημερινότητα, πραγματοποιούν την 1η Επιστημονική Διημερίδα αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών με πρακτική άσκηση σήμερα  9 και αύριο 10 Δεκεμβρίου.

Η εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της 6ης Υ.Π.Ε και του νοσοκομείου και θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του ΔήμουΠρέβεζας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες και επίκαιρες εισηγήσεις από ιατρούς με εμπειρία και άποψη, ενώ τη δεύτερη ημέρα θα πραγματοποιηθεί πρακτική άσκηση σε προπλάσματα. 

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23899 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.