Στην έκθεση τουρισμού του Βελιγραδίου συμμετείχε ο Δήμος Αρταίων

Στο Βελιγράδι και την διεθνή έκθεση τουρισμού IFT συμμετείχε για πρώτη φορά ο Δήμος Αρταίων, στην διαρκή προσπάθεια που κάνει για προβολή της περιοχής μας διεθνώς, αλλά και για την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος προς την Άρτα, ιδιαίτερα δε από αγορές με τις οποίες υπάρχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά.

 

Ο Δήμος συμμετείχε στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου, ενώ εκπροσωπήθηκε από το Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Κώστα Χαρακλιά, τον Δημοτικό Σύμβουλο Μιχάλη Κοτσαρίνη και τον προϊστάμενο του Τμήματος Τουρισμού Θανάση Αρκουμάνη.

 

Πραγματοποιήθηκαν επαφές με tour operators και επισκέπτες, που γνώρισαν την Άρτα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως τα Βυζαντινά μνημεία, τις περιοχές –προορισμούς, όπως η Ροδαυγή και η Κορωνησία. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην προβολή των μνημείων μας και στις προοπτικές ανάπτυξης θρησκευτικού τουρισμού, καθώς και εναλλακτικού τουρισμού.

 

Οι συμμετοχές του Δήμου Αρταίων σε τουριστικές εκθέσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα στο Βερολίνο, στην ITB, και στην Μόσχα, όπου θα συμμετέχει στην ΜΙΤΤ. Και στις δύο εκθέσεις ο Δήμος θα συμμετάσχει στο περίπτερο της Περιφέρειας Ηπείρου.

Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23198 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.