Στην Άρτα μέχρι και την Κυριακή η Πανελλήνια συνάντηση των campers

Συνάντηση με μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Αυτοκινούμενων Τροχόσπιτων Ελλάδος είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, με αφορμή την Πανελλαδική συνάντηση των μελών της Λέσχης που πραγματοποιείται από χθες έως την Κυριακή στην Άρτα.

Στην πόλη αναμένεται να έρθουν περίπου 100 αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, τα οποία θα περιηγηθούν στα αξιοθέατα της Άρτας, αλλά και του Νομού, προβάλλοντας Πανελλαδικά την περιοχή μας.

«Στην Άρτα μπορούν να αναπτυχθούν πολλά είδη τουρισμού, όπως φυσικά και αυτό των καμπερς. Η Πανελλαδική αυτή συνάντηση προβάλλει την περιοχή μας και τις ομορφιές της, ενώ αποτελεί μια πολύ καλή αφορμή για να αναπτύξουμε και νέα camper stops στο Δήμο μας, αλλά και να προβάλλουμε την περιοχή μας Πανευρωπαϊκά, ώστε να γίνει σταθμός και για ιδιοκτήτες αυτοκινούμενων από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι ανέρχονται σε εκατομμύρια. Το συγκεκριμένο είδος τουρισμού, όπως και τα άλλα βέβαια, ενισχύουν σημαντικά την τοπική οικονομία» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος αντάλλαξε δώρα και αναμνηστικά με την Πρόεδρο της Ελληνικής Λέσχης Ασπασία Χριστοδουλάκη.Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.