Στα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας

Παρασκευή, Ιουνίου 15, 2018

ΠΡΕΒΕΖΑ: Στα γραφεία της επιθεώρησης εργασίας, η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 14/6/2018 η πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Πρέβεζας παρευρέθηκε στο γραφείο του Σ.ΕΠ.Ε. στην Πρέβεζα.

Στη συνάντηση καταγγέλθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του Νομού μας (σε ωράριο, ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία κλπ καθώς και η απαίτηση για ενίσχυση της Υπηρεσίας με προσωπικό, ώστε να μπορούν να πραγματοποιηθούν περισσότεροι έλεγχοι.

Επίσης τέθηκε για ακόμη μια φορά το ζήτημα της πλήρωσης της θέσης του τεχνικού ασφαλείας στην επιθεώρηση εργασίας Ν. Πρέβεζας. Η απουσία τεχνικού επιθεωρητή στην Πρέβεζα αλλά και στους όμορους νομούς (Θεσπρωτία, Λευκάδα) δημιουργεί σοβαρά προβλήματα καθώς τα συναφή σωματεία αναγκάζονται να απευθυνθούν στον τεχνικό επιθεωρητή Αχαΐας προκείμενου να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενοι έλεγχοι. Αποτέλεσμα των δεδομένων αυτών είναι οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται να είναι πλημμελείς, χρονοβόροι και γραφειοκρατικοί.

Ο προϊστάμενος από τη μεριά του διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των εργαζομένων και πως θα ενισχυθεί η Υπηρεσία με επιπλέον προσωπικό. Κατά το τέλος της συνάντησης επιδόθηκε σχετικό υπόμνημα.

 ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥΟμάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 23990 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.