Σπύρος Κυριάκης στον Prisma 91,6: Διαπραγματεύτηκαν για τους εαυτούς τους και όχι για την Ελλάδα

Το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης ήταν καλεσμένος στο πρωινό ενημερωτικό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 προκειμένου να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις.

«Η κατάσταση είναι τραγική, ο άνθρωπος που βγήκε με σύνθημα ότι θα σκίσει τα μνημόνια μας έχει φέρει δύο μέσα σε δύο χρόνια και ένα διαρκείας με τον κόφτη», σημείωσε ο κ Κυριάκης και ανέφερε ότι τα μέτρα των 2 μνημονίων είναι περίπου 24.2 δις ευρώ. Δηλαδή περίπου 3 συντάξεις για κάθε συνταξιούχο λόγω της μείωσης συντάξεων και αφορολόγητου  και ένας μισθός για κάθε εργαζόμενο λόγω της μείωσης του αφορολόγητου.

«Πανηγυρίζουν γιατί τους δίνουν παράταση χρόνου στην εξουσία. Διαπραγματεύτηκαν για τους εαυτούς τους και όχι για την Ελλάδα» συμπλήρωσε.

Παράλληλα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείς της ΝΔ ανέφερε ότι το 2021 έχει προϋπολογιστεί 5,6 πρωτογενές πλεόνασμα. «Το 2016 πάνω από 5% πρωτογενές πλεόνασμα είχαν οι χώρες: Ανγκιλα, Τουβαλου, Μακαο, Κιριμπατι, Παλαου, Μικρονησια και Νησοι Κειμαν.

Παράλληλα ο κ Κυριάκης αναφέρθηκε και στα τοπικά ζητήματα σχολιάζοντας την πρωτοβουλία για την αυτονόμηση της Πάργας σε επίπεδο Δήμου, σχολίασε ωστόσο ότι θεωρεί ότι δύσκολα θα επιτευχτεί ή αυτοδιοικητική ανεξαρτησία της Πάργας. Μιλώντας για την τουριστική κίνηση ανέφερε ότι προβλέπεται ότι θα είναι μια καλή χρονιά ενώ σημείωσε ότι είναι σημαντικό να βοηθήσουν και οι φορείς και να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο τουριστικό branding που θα περιλαμβάνει όλη την περιοχή.

Ακούστε το απόσπασμα:Ομάδα Σύνταξης
About Ομάδα Σύνταξης 24060 Articles
To PrevezaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.